Connery

Mangospot.dk

Drengerøv i smilets by...

Jeg har tjekket MangoSpot.dk ud. Her kan man, hvis man skal til Århus eller bor i Århus finde frem til de ultimative sweet spots i byen. Brugerne anmelder og skriver deres mening, og så kan alle jo sørge for at holde sig til råd fra folk der har oplevet byen i forvejen.
ANNONCE
Mangospot.dk
Vi starter dagen:

Billige øl finder du på
Biologisk Fredagsbar. Ifølge folk på MangoSpot er Biologisk Fredagsbar og stedet, hvis man gerne vil hænge ud med 'psykopater', og hvem vil ikke gerne det, når din sidemand læser fag som Alger, Svampe og Protozorer. Der går endda rygter om at der serveres finsprit backstage, så sørg for at holde dig til, og hvis du virkelig skal fedte så følg disse simple råd.
  1. Slut alle sætninger med [æk-å].
  2. Bund øllen, når der bliver sagt skål.
  3. Tal pænt om 'byens hold'. Du kan f.eks. omtale profiler som Peter Graulund og Stig Tøfting eller hvis din sidemand er lidt ældre, John Stampe og Erik Jensen (mest hvis sidemanden går med stok og høreapparat).
  4. Spørg om hvilken sharwarma der er bedst i Århus.
Sport

Fodbold betyder meget for århusianere, men når byens hold ligger og roder rundt i 1. bordfodbold ind som supplement. Et fornuftigt valg da sporten som bekendt ikke kræver overdreven fysisk aktivitet, kan udføres med en fadbamse inden for 1 meters rækkevidde og ikke mindst giver muligheden for at tørre modstanderen, ved at foregive, at man aldrig har spillet før.

Mad
Efter at have startet Århusdagen med bordfodbold og billige øl, kræves mad. Lokalspisen er shawarma og kampen står mellem Sharwarma Bar og Sharwarma King Jeg foreslår, at du tager en fra Sharwarma King inden du går i byen og en fra Sharwarma bar når du går hjem fra byen. Nu kan du på et retmæssigt grundlag også deltage i debatten om sharwarma til alle fremtidige byture i Århus.

Drinks, damer og Tom Cruise bag baren
Inden for det seneste års tid er der blomstret masser af fede barer op i området omkring Åen. Et af stederne er Herr Bartels, som i bund og grund består af en lang dunkel bar, hvor der bliver langet drinks over baren i bedste Cocktail stil. Bemærk oppyntningen med højttalere i loftet, der kun spiller hård rock - 'Pigtråd - Ja tak'.

Går du lidt længere ned af Åen finder du den engelske pub Bridgewater, hvor der som regel er tætpakket og en fin kønsfordeling. Om det er på grund af deres store øludvalg til billige priser vides ikke. Er du mere til det tilbagelænede, så skal du prøve Sidebar, hvor der er indrettet en super cool loungebar i underlokalet. 
Kan du bare ikke få nok af Århus når barerne lukker (omkring kl. 3 - 4 tiden), holder Den sidste åbent til kl. 6. Anmeldelserne af stedet er mildest talt ikke positive, så vær beredt på at møde 'trappen til helvede'.

Soul food mod tømmermænd og aflad
Når tømmermændende skal plejes er der kun vej ud af det: Burger med fritter. Også på dette punkt, er der hård konkurrence blandt duellanterne: Byens Burger og Karls Sandwichbar. Tag den der ligger nærmest ved at spørge dig frem: [hvååårr ka jeg fååå en bøøøøøger?]

Skal samvittigheden i top efter en aften med druk og flirt med de århusianske piger, kan du købe syndsforladelse hos Lace, hvor der efter sigende også skulle være kyndig vejledning, hvis du tror stadig tror at A-H har noget med væmmeligt smagende vitaminpiller at gøre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce