Connery

Mangler du længere mackabler?

Danske iværksættere producerer Apple-godkendte kvaltietskabler

Apples ladekabler gør deres job, men så heller ikke meget mere. Faktisk har det på det seneste vist sig at især iPhone-ladere har haft en uheldig tendens til at overophede og brænde af - men det er så heldigvis kun et begrænset antal. 

Et afbrændt kabel er en god grund til at få fat i et nyt, og frygten for et potentielt afbrændt kabel, er sådan set også godkendt udskiftningsgrund. Eller.. Måske har man bare brug for et længere kabel, end det Apple selv kan tilbyde? 

Well, Mackabler.dk er et fornuftigt go-to sted, at skaffe den slags. Klart at foretrække, i stedet for at bestille tingene hjem fra Kina, og skulle slås med dårlig kvalitet, enormt lange leveringstider og told/moms-issues.

ANNONCE
Mangler du længere mackabler?

Bedre end Apple

Det kom os for øre, at MacKabler, der er et dansk foretagende, havde fået produceret, og udviklet deres egne lightning kabler, godkendte og certficeret af Apple - selvfølgelig.

Anders Bagnegaard Kristensen, grundlæggeren af MacKabler.dk, foræller således: "Hvis du bruger iPhone, har du sikkert købt uoriginale Lightning kabler, som altid er virkelig dårlige, og holder i meget kort tid. 

Vi vil gøre op med det, så vi har produceret vores egne Lightning kabler som er meget bedre end Apple egne, og nok også lidt bedre end Belkin’s som ellers er kendt som de bedste. De er MFi godkendte; Apple laves alle chips, så de bliver ikke ødelagt af iOS opdateringer eller går i stykker når de er 2 måneder slidt."

Stærke ord - og det har vi så været ved at teste. 

ANNONCE

Chefudviklerens dom

Vi sendte kontorets mest krakilske Apple-bruger hjem med metervis af kabler, og ordene han vendte tilbage med, var disse:

"De er super gode. Væsentligt bedre kvalitet end originale fra Apple(!)

Kvaliteten af selve ledningen er kraftigere og samlingen med stikkene er også mere solide. Apple tilbyder kun egne kabler i én længde, og de lange kabler fra mackabler jeg har testet er bare fabelagtige.

All in all gør de præcis hvad de skal, og er i skidegod kvalitet."

ANNONCE
Hey Cable Guy, fortæl mig mere om de kabler!

MFi Lightning kabler by mackabler.dk

Fås i 1 meter, 2 meter og 3 meter.

Pris: Fra 120,- til 190,- kroner per kabel (Rabat hvis mængdekøb)

Hvor: Mackabler.dk

Del

Seneste nyt