Connery

Mangler du inspiration til dit næste Playstation-spil? Disse tre kan være interessante for dig

Indeholder sponsoreret indhold 


Står din Playstation i hjørnet af stuen eller værelset og samler støv? Er du begyndt at mangle inspiration til, hvilke spil du skal spille? Der findes et hav af interessante og dragende Playstation-spil på markedet, som blot venter på at blive spillet af dig. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvilket spil der skal blive dit næste. Mangler du desuden en konsol at spille på, kan du med fordel købe en brugt playstation 4 til billige penge. 

Red Dead Redemption II: Det flotteste spil nogensinde set

… Sådan bliver der skrevet af flere spilanmeldere. I den anden udgave af Red Dead Redemption-serien, der er skabt af Rockstar Games, som også producerer GTA-serien, får du mulighed for at leve et liv som cowboy i det vilde vesten.

I en sindsoprivende verden med etiske dilemmaer, spændende missioner og et story-mode der får timerne til at flyve afsted, her du her til spil, som er helt fremme, når det kommer til den teknologiske udvikling på spilmarkedet. Spillet er blandt andet kendt for de mange timer, det tager at gennemføre spillet. Sætter du dig for at gennemføre story-mode, kan du se frem til at bruge et hav af timer, før du er i mål. Du får altså noget for pengene.

Spillet kom til Danmark i 2018 og har siden da oplevet stor popularitet. Desuden er det også muligt at spille online med venner og spillere fra overalt i verden. Der er altså her et spil, som du kommer til at bruge et utal af timer på at spille med gode oplevelser til følge. 

Mange interessante spil i Battle Royale-genren

Et af de mest populære spil modes, der går igen i mange spil, er Battle Royale-genren. Denne form for spil mode går ud på, at et antal af spillere ankommer til den samme spilverden, hvorefter det handler om at være “last man standing”.

I Battle Royale-genren kan blandt andet findes det nye Call of Duty-spil, Black Ops III. Call of Duty er et populært spil, der ofte kommer med nye udgivelser, der bliver revet ned fra hylderne i de fysiske og online spilbutikker.

Har du stiftet bekendtskab med Call of Duty-serien og ønsker at prøve noget nyt? I så fald kan du prøve PUBG af. PUBG minder på mange måder om det verdenskendte Fortnite, som du helt sikkert har hørt om fra dine børn, dine venner eller andre bekendte. Forskellen er dog, at PUBG er mere realistisk og virkelighedsnært.

Andre interessante spil

Til sidst i denne artikel vil vi også introducere til en række andre interessante spil.

Heriblandt kan nævnes spil med en interessant og dragende storymode. Her er spil såsom Uncharted-serien og The Last of Us helt fremme. 

Er du mere til spil, der er inspireret fra kendte film, kan du prøve det nye Spiderman-spil af. Spillet har fået gode anmeldelser med på vejen, og vil helt sikkert være et godt bekendtskab for dig, hvis du har et godt øje til Spiderman-filmene.

Søger du mest af alt spil med sport? I så fald skal du tjekke EA’s forskellige spil ud. Her finder du FIFA 20, NBA2K20, Madden 20 og NHL 20. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce