Connery

Mandual

Et effektivt opslagsværk for manden

5 ud af 6 stjerner
Alle mænd drømmer jo om, at være lige det halve skridt foran kammeraterne, som gør at de står måbende tilbage og udbryder noget i retningen af et måbende: "Årh hvad!" kombineret med endeløs respekt.
Mandual
Dette kan vel til dels beskrives, som værende grundstenene og baggrunden for Manduals eksistens. Bogen der er skrevet af Henrik Dreboldt og Bertel H. Jensen, kan vel bedst beskrives som netop en manual for manden. Manden der sætter selvrealisering mindst lige så højt som sin dagligdag - eller som bare drømmer om, at bryde ud fra hverdagens daglige rutine.

Mandual byder på 45 velformulerede kapitler - eller afsnit om du vil, om stort og småt, som kan få nutidens danske mand, til at føle sig som lidt mere MAND end gennemsnittet og måske give lidt mere overskud i hverdagens kamp mod kvindekønnet.

Eksempel fra bogen:

Poolbordet.
En nærmest mystisk størrelse, der har beboet barer, pubber og smarte cafeer i rigtigt mange år. Det drager alt fra sexede kvinder til matematikere og alkoholikere. Alle vil de imponere omgivelserne med fantastiske triangulære stødkombinationer.

Der findes ikke en mand, der har holdt en kø i hånden, som ikke har forestillet sig det perfekte skud, der sender fem baller i hul, mens et sug af ren ærefrygt glider omkring bordet. Desværre ender det ofte med huller i filten, kiksede bandeskud og Game Over, fordi man alt for tidligt fumler den sorte i hul.

Men det skal være slut med pinlige forestillinger omkring landets poolborde. Her får du en hurtig gennemgang af basisreglerne og nogle banale teknikker, der kan hæve dit spil fra middel til imponerende.

Om bogen udtaler Bertel H. Jensen: "Bogen er kun henvendt til mænd, men selvfølgelig handler det også om, at pigerne skal synes at vi er seje, og at vi ender med at få noget. Og så gør det ikke noget, at vi føler os underholdt på vejen".

Minder om:
Den store blærerøv.

Må ikke sammenlignes med: Alt af og om Carl Mar Møller!

Selv åd jeg bogen råt og nød stort set hvert et kapitel der lystigt forsvandt i takt med den dæmpede musik på anlægget. Sjældent møder man en bog/manual, der kan få smilet frem på læberne, men samtidig give stof til eftertanke, som Mandual har gjort hos mig.

Normalt bør man holde en anmeldelse på et rimeligt objektivt plan, men Mandual fortjener et spark bag i, der placerer den på reolerne i alle Danmarks herreværelser (læs Mandual for beskrivelse af det ultimative herreværelse), efter den er læst, og bør naturligvis jævnligt hives frem, for hvordan skal man ellers kunne forklæde en detaljeret brugermanual til mange timers morsom ølspil i haven?

Sideantal: 324
Indbinding: Indbundet
Forlag: Clockwise
Udgivet: 06-05-2008
Udgave: 1
Originalsprog: Dansk
ISBN-10: 8792326005
ISBN-13: 9788792326003


Connery.dk siger: En super underholdene og velskrevet bog til den nette sum af 299,-, der henvender sig til mænd i alle aldre - et musthave på lige fod med "Biblen" og "Den store blærerøv"!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce