Connery

Mandens Ønskeseddel Jul 2013

De fedeste gaver til manden der vil ha' alt!

Mandens Ønskeseddel Jul 2013
Jul; I år for 2013. gang - den er nok kommet for at blive...
Vi ved af egen erfaring at det bliver sværere og sværere at finde på ønsker - og det bliver sværere for de personer der skal købe gaver til manden der har alt.

Derfor har vi valgt at samle en række ønsker som vi tror vil gøre julegaveræset lettere for alle! Her er gode idéer, gode tilbud og direkte links! På den måde slipper du for at komme ud der, i "sikken trængsel og alarm". Shop dine julegaver i ro og mag, og brug din energi på at hygge dig, drikke et par juleøl og hæng ud med familie og venner! Opdateres løbende
ANNONCE
Mandens Ønskeseddel Jul 2013

Kør Lamborghini Gallardo!

Oplevelsen af en vaskeægte Lamborghini Gallardo.
Enhver med hang til fart og dyre biler, vil elske en prøvetur i en Lamborghini Gallardo. Bag rattet opleves det bedst hvordan du bliver trykket tilbage i sædet, når der gives gas. Køreturen går via landeveje ud på motorvejen, hvor oplevelsen af de 560 hestekræfter er størst.
 
"DET VAR SÅ SINDSSYGT FEDT !! - jeg kan slet ikke beskrive den følelse jeg fik i kroppen da jeg kørte i den... Det skal VIRKELIG OPLEVES igen.. "
- Anders Dam Pedersen

Hvor: Valgfrit, køreture finder sted fra København og Århus.
Pris: 849,- kroner
Køb herDuGlemmerDetAldrig.dk Oplevelsesgaver
Bonusinfo: Brug koden "Connery" så får du 10% i rabat!
ANNONCE
Philips Fidelio S2 v. Coolshop.dk - Mandens Ønskeseddel Jul 2013 Philips Fidelio S2 v. Coolshop.dk

Testvindende lyd - Philips Fidelio S2


Lyd i den allerbedste kvalitet uanset hvor du er. Philips Fidelio S2-hovedtelefon er nøjagtigt udformet, så den kan levere naturlig, afbalanceret lyd. Med kraftfulde 13,5 mm neodymdrivere og semi-lukket bagsidedesign er dette testvindende headset den perfekte gave. Leveres med 5 silikonepuder i forskellige størrelser så de sikrer en perfekt pasform til netop dit øre.

Pris: 959,- kroner inkl. fri fragt
Køb her: Coolshop.dk
ANNONCE
T-shirts fra Black Boy Place måtte gerne ligge under vores juletræ - Mandens Ønskeseddel Jul 2013 T-shirts fra Black Boy Place måtte gerne ligge under vores juletræ

Hardcasa.dk

Tøj er altid en god gave, hvis det er fedt. Og der finder du en hel del af slagsen på Hardcasa.dk, tjek blandt andet de fede t-shirts fra Black boy Place.
Connery giver dig nu muligheden, for at spare 20% på det fedeste herretøj. 

Hardcasa.dk kører lige nu et juleudsalg, hvor du kan spare penge på mærker som Selected Homme, Superdry og Scotch & Soda.

Dag til dag levering og GRATIS fragt.

Pris: Alle kan være med
Køb her: Hardcasa.dk
Bonusinfo: Brug koden "Connery" så får du yderligere 10% i rabat!
ANNONCE
Christian Eriksen - Mandens Ønskeseddel Jul 2013 Christian Eriksen

Mande(l)gaven til den fodboldgale

Hvis man er bidt af en gal fodboldfan og af at spille FIFA, er yndlingsspilleren helt sikkert et hit som en lille bonusgave! Redaktøren ville vælge Christian Eriksen, men hvem ville du vælge?
Udvælg de bedste spillere på tværs af lande og klubber, eller saml hele holdet, så du har alle de spillere der løber på banen til den næste kamp.

Prisen: kun 29,- kroner!
Køb her: Coolshop.dk
ANNONCE
Ahhh... Refreshing - Mandens Ønskeseddel Jul 2013 Ahhh... Refreshing

Whiskysmagning!

Ved Bryggeriet Braunstein får du en whiskysmagning af høj kvalitet, hos det prisvindende danske whiskydestilleri. Smagningen foregår den første lørdag i hver måned. Whiskydestilleri og ølbryggeri vises frem og der smages på flere forskellige varianter af den populære whisky. En perfekt oplevelse for 2 personer.


Pris: 299,- kroner
Køb her: DGDA.dk
ANNONCE
Mandens Ønskeseddel Jul 2013

Lyd for fremtiden

Det danske højtaler-projekt db60, der pt. kører på kickstarter, er ikke en her og nu gave, men en "something nice is coming" gave. Den er også i den lidt dyrere ende af spektret, men til gengæld får du altså en ganske unik højtaler, der på en og samme gang ser godt ud, spiller musik og oplader din telefon!

Bestiller du inden jul får du tilsendt et gavekort der kan ligges under træet!

Pris: 1298,75 kroner
Forudbestil herhttp://kck.st/1781jOE
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce