Connery

Mandekogebogen: nyt gastro-univers for madglade amatørkokke

Alt fra syltede grønne jordbær til velstegte bøffer!

De opmærksomme læsere har nok lagt mærke til vores videokoncept, Connery Food, som startede tilbage i begyndelsen af 2017, hvor jeg begyndte at lave lidt forskellige vanvidskreationer i køkkenet.

Da vi blev blæst lidt bagover kontorstolen over jeres reaktioner på eksempelvis Bacon Chili Cheese Tops eller min Knoppers Cheesecake, så besluttede vi os for at tage skridtet videre. Her i januar 2018 har vi lanceret et nyt madunivers, som går under navnet Mandekogebogen.
 

“Mandekogebogen? Jamen, hvad så med kvinderne?”

Det spørgsmål har vi fået et par gange, og det er selvfølgelig ikke en lukket community, hvor kun mænd mødes over kolde øl, stegte bøffer og mandehørm. Alle er velkomne.

Mandekogebogen skal, trods navnet, gøre op med fordomme. Kvinder får mindst lige så meget ud af opskrifterne, og trods fordommene i kønsdebatten har mange kvinder også bare lyst til en fedtet burger og en iskold øl efter fyraften.

Mandekogebogens koncept skal derfor mere forstås på den måde, at det er en mand, der er i køkkenet. Et forsøg på at skubbe grænserne for, hvad mandemad normalt kan præstere og kategoriseres for.

 
ANNONCE
Mandekogebogen: nyt gastro-univers for madglade amatørkokke

”Ratatouille – det ser flot ud, men hvor er kødet?”

- var blot én af de spørgsmål, der dukkede op under opstarten på dette projekt – og spørgsmålet i sig selv er nærmest essensen af, hvad dette projekt skal bidrage med i samfundet.

Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret.

Mandekogebogen skal dyrke de gode opskrifter afprøvet af undertegnede - med et par smuttere og svegne skæghår har jeg forsøgt at gøre det overskueligt at finde inspiration til nye retter, opskrifter, måltider, aftensmad, frokost og selvfølgelig lidt mere vovede og alternative kreationer.

Brug Mandekogebogen for at få nye tricks, fintune din gastronomiske evner, kreere klassikere og lave nogle lidt anderledes måltider fra tid til anden - følg med på sidelinjen hos Rallekj.

Cook on!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce