Connery

Mand graver tunnel fra soveværelset til pubben

Koneproblemer?

En blikkenslager fra Irland, har gravet en tunnel fra sit soveværelse og til den lokale pub. 

Det tog ham 15 år at komme hele vejen igennem, idéen kom selvfølgelig til ham, efter at han havde set 'The Shawshank Redmeption'. Grunden til det store arbejde, fandtes på den anden side af sengen. Hans kone snorkede ekstremt højt.

Patsy Kerr blev indstillet for retten, da et kloakrør, takket være hans gravearbejde, gik i stykker under naboens hus. Patsy fortalte retten alt omkring grunden til tunnelgraveriet. 

"Min kone har et snorkeproblem. Efter jeg så Shawshank Redemption, besluttede jeg mig for at gøre noget ved problemet, så jeg begyndte at grave et hul under sengen, i retning af pubben. Jeg brugte alle mulige forskellige værktøjer, alt fra skeer til tunnelbor, som jeg fik sneget ned i hullet mens min kone var på shopping. Det var først i 2009, at jeg nåede hele vejen igennem - til pubbens lagerrum.!

I løbet af de seneste år, tog Patsy til pubben hver aften klokken 23, og kom retur en time efter midnat. Konen tænkte ikke over hvor manden var, når hun faldt i søvn. 

"Hvis jeg skal være ærlig, er jeg glad for at blive opdaget. Min kone kunne altid lugte alkohol på mig, og jeg fortalte hende bare at det var min naturlige duft."

Kæft en røver. Only in Ireland!

Del