Connery

Mand betaler kvindelige wrestlere for kampe - som han ved han taber

Her er en lille side til din fetich playbook.

Mand betaler kvindelige wrestlere for kampe - som han ved han taber

Internettet er et stort sted, stort nok til at der findes en fetich for alle. 

Mange fetiches virker ret uskyldige, så snart man skræller det seksuelle lag af, for eksempel denne her: En mand udklædt som Spider-Man, betaler smukke kvindelige wrestlere for at tæve ham i ringen. 

Jep. Den er god nok. 

Model Wrestling Management (MWM) er et bureau der har specialiseret sig i at udbyde wrestling-sessions med kvindelige model-wrestlere. Den engelske virksomhed blev startet op tilbage i 2010, af en 31-årig ex-model, danser og bokser. Hun havde spottet at der var et hul i markedet, for netop den form for tjeneste. MWM er i dag mere succesfuldt end nogensinde før. De typiske kunder er succesfulde forretningsmænd, der går med en fantasi om at forsøge at kæmpe - og tabe, til stærke, smukke kvinder. En af de mest hyppige kunder er en engelsk mand, der går under navnet Spidermouth, et navn der bunder i hans wrestling-påklædning, der primært består af Spider-man kostumer. 

Ved MWM kan man(d) booke kampe mod buerauets kæmpere, fra omkirng 200 pund (2.000 kr). Men så får man altså også lov til at kæmpe mod navne som: Lolita, Bullet, Panther, Trouble, Hex eller måske Kitty.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt