Connery

Man må aldrig bestille en bøf gennemstegt!

Nye undersøgelser kæder det sammen med anlæg for tidlig demens

Man må aldrig bestille en bøf gennemstegt!

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at fortælle en mand. Men du må aldrig bestille en gennemstegt bøf. Hvis ikke den har et hint af blod i smagen, skal du reevaluere dit liv. Jo den er god nok. 

Bøffen skal selvfølgelig heller ikke se ud, som om den er skåret direkte fra en levende ko, ude i køkkenet. Den behøver ikke sige MUH! 

ANNONCE

Det har længe været kendt, at gennemrøde bøffer, muligvis øger risikoen for kræft. Men nævn en fødevare der ikke øger risikoen for at dø, i nok mængder?

Vi ved også, at en bøf der har været længe på grillen, lige skal have skrabet det værste, af det sortbrændte af...

ANNONCE
Sig NEJ til gennemstegte bøffer!  - Man må aldrig bestille en bøf gennemstegt! Sig NEJ til gennemstegte bøffer!

Risiko for tidlig demens

Nye undersøgelser peger i retning, at du bare ALDRIG skal bestille en gennemstegt bøf! 

Forskere fra det amerikanske Icahn School of Medicine, har nemlig påvist at de glycotoxiner der opstår ved dannelsen når vi bruner eller brænder kød, øger risikoen for aldersbestemt demens.

Det blev påvist, ved at undersøge mus. De mus der havde levet på en kost med meget glycotoxin, havde en langt højere risiko for at udvikle tidlige tegn på demens, og bevægelsesproblemer, end de mus der havde fået en kost med lav koncentration af glycotoxiner.

Herefter observerede de en række newyorkere over tres år, der over en længere periode rapporterede deres madindtag. Også her blev der observeret flest øgede tegn på hukommelsessvigt, for de der indtog meget glycotoxin.

Eksperter i demens, er opmærksomme på undersøgelsen, men der skal yderligere undersøgelser til, før tesen kan dømmes konklusiv.

ANNONCE

Vi nu har svaret på, hvad den korrekt stegte bøf er: Medium stegt eller 'medium rare'.

Del

Seneste nyt