Connery

Man kan lave musik med en twerkende booty

Sådan konverterer man twerking til musik!

Real Booty Music

"The overall idea behind the project was to provide AIAIAI headphone-users and other music lovers with new music. Moreover, we wanted to do this in an unusual way, which brought about music made by the booty - for the booty."

Sådan lyder det i beskrivelsen på videoen Real Booty Music, der er lavet af danske AIAIAI i et setup med produceren Branko og Twerk Queen Louise.

ANNONCE

Tanken om at bruge bevægelserne fra en twerkende booty, og konvertere den til musik er forfriskende. Og ret hypnotiserende, når den bliver fanget på video og musik.

Louises bevægelser bliver opsamlet gennem et sæt sensorer; The Booty Drum fra OWOW, der med ren magi, tranformerer dem til brugbare beats. Det er en super sjov idé, og vi er fans af eksekveringen.

Vi har fanget både Twerk Queen Louise og Peter Mix Willer fra AIAIAI til en kommentar:

ANNONCE

Perfekterer det uperfekte: Louise om projektet

Louise i rette element / Privatfoto - Man kan lave musik med en twerkende booty Louise i rette element / Privatfoto

"Vi lavede videoen sidste år, så jeg har veeentet på at den kom.

Jeg synes det er en sjov idé, fordi det rider videre på det her twerking-fænomen, og det er sjovt at udforske hvor man ellers kan tage det hen. Der er et eller andet over dét, at noget organisk møder noget high-tech. Her er det numsen.

Det er ret sjovt at det bogstaveligt talt er numsen der laver musik til numsen. 

Normalt er musik jo ret poleret, så det var interessant at tage noget uperfekt som numsen, og prøve at skabe noget fra det udgangspunkt.

Jeg kan ikke ryste numsen på præcis samme måde to gange i træk.Vi brugte ret lang tid på at indstille sensorerne, så de ikke fangede efterrystelserne hver gang ballerne gik ned. Det var en sjov oplevelse i mødet mellem noget organisk og noget uperfekt, og så teknologien der er ret rigid og i boks. Grundbeatet blev lavet på de her organiske bevægelser."

Kan man twerke til det endelige track?

Ja, helt bestemt. Very twerkable!

Det er sjovt at twerk kan noget mere. Det er interressant at finde ud af hvad det mere kan. Det er et sjovt projekt, der er underholdende i sig selv. Det kan man også se, når internationale magasiner som DJMag, eller en kunstner som Jermaine Dupro skriver om det.

Det har været en rigtig sjov oplevelse.

ANNONCE

AIAIAI: Det handler om at give noget godt indhold til brugerne

Man kan lave musik med en twerkende booty

Det handler primært om at give noget musik til vores fans og "brugere".  Til folks headphones og til dansegulvet. Og gøre det på en ny, skæv, anderledes og iøjne- og ørefaldende måde! Lyder det fra Peter Mix Willer, der er creative director ved AIAIAI.

"Det var interessant at prøve indkorporere dansen - gøre brug af den i skabelsen af musik nummeret. Måske endda også som en slags kommentar eller at forholde sig til fænomenet. Som er og var en del af musik og klubkulturen (før og nu). Hvis vi skulle ændre noget ved opfattelsen, så handler det måske mere om at give det en ekstra (og kreativ) vinkel - et nyt spin."

Hvor er det I godt kunne tænke at flytte twerking fra og til, med projektet?

Vi synes at det var spændende at man vendte processen om. Normalt laver man musik og så bliver det hørt og danset til på dansegulvet. Nu kunne vi vende det rundt og starte med dansen. Og samtidig give det ekstra element. Music made by the booty - for the booty.

Rent praktisk fik vi fat i Branko som er en del af Buraka Som Sistema, som laver musik der er klub og danseorienteret, de hollandsk/belgiske OWOW - et teknologi foretagende der tidligere har arbejdet meget med kroppen i forhold til at skabe lyde/musik. Og sidst men ikke mindst Louise, der stod som den fornemmeste repræsentant for dansen herhjemme.

Når det er sagt handler marketingtiltaget også om at give noget til forbrugerne, få ting til rejse og få folk til engagere sig i det og dele. Det synes vi det er lykkedes med. Og vi har rundet 400.000 views på under en uge." slutter Peter

ANNONCE
Real Booty Music

Idé: AIAIAI

Producer: Branko

Twerk Queen: Louise

Mere læsning: Realbootymusic.aiaiai.dk

Del

Seneste nyt

Annonce