Connery

Magnus Millang: om sorgbearbejdelse, brødredynamik og livet med tandsmør

Vi har snakket med Magnus Millang, som er aktuel i biograffilmen, Selvhenter.

Magnus Millang. 

Komedietalentet kendes måske lige så godt under de ofte bizarre aliaser såsom postbudet Torben/Tone, ejendomsmægleren Jeppe 'Li' Meget' K og den halvdel af Zenzyg-duoen. 

Gældende for alle disse karakterer er, at de trods deres ekstremiteter og sociale skavanker bunder i en virkelighed, som vi alle kan nikke genkendende til at have oplevet på gaden, på arbejdet eller andre steder.

Nu har Millang i samspil med sin broder Emil lavet filmen, Selvhenter, som i al sin enkelthed går ud på, at de to brødre mister deres fader til alkoholisme. Han har drukket sig selv ihjel i Spanien, og det er op til brødrene at hente ham hjem - Magnus gider ikke, indtil han opdager, at faderen jo havde et dyrt rolex-ur og derved får økonomisk incitament. 

Sammen drager de sydpå i en turbulent rejse med brandvarme tagbokse, akavede situationer og ægte broderkærlighed.

Vi har taget en snak med Magnus Millang, som bl.a. fortæller om, hvordan man bearbejder sorg, hvordan virkelighedens brødredynamik spiller ind, hvor karakter-ideerne opstår fra og hvordan livet nogle gange bare bør nydes med tandsmør.

Se med herunder!

Fang Selvhenter i biografen fra d. 7 marts.

ANNONCE
Selvhenter-inteview

Tak til:

SF Studios

Magnus Millang

Pixel TV

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt