Connery

Magien bag Harry Potter besøger dit nabolag

Kan det slå Pokémon Go?

Expelliarmus!

Er du stadig trist over at du aldrig modtog din invitation til at studere på et fortryllende slot i Storbritanien?

Tør tårerne væk!
Om lidt får du langt om længe mulighed for at vandre blandt mugglere og udøve din magi på gade og stræder uden at bekymre dig for, at Ministeriet for Magi kommer efter dig med en løftet tryllestav pegefinger.

Niantic har nemlig løftet sløret for deres næste augumented reality projekt Harry Potter: Wizards Unite.

Niantic? Er det ikke dem fra...

Det er ikke helt fjollet, hvis navnet Niantic ligger og kilder et sted mellem dine hjernehalvdele, for det er nemlig det samme firma som har udviklet Pokémon Go.

Med Niantic bag roret kan vi allerede forudsige to ting:

  • Harry Potter kommer til at opleve enorm hype i starten for derefter hurtigt at dø ud igen.
  • Niantic kommer til at tjene enorme summer penge, så det er tid til at investere igen.

I deres pressemeddelelse fortæller Niantic, at de har teamet op med Warner Brothers og deres kreative afdeling, så det tyder på at spillet kan blive en endnu større succes, da en af problemerne ved Pokémon Gos release var, at spillet manglende essentielle dele da det blev udgivet. De massive serverproblemerne skal vi slet ikke ind på...

Meget tyder på at Niantic har lært af deres fejl, så uanset om du vil trampe rundt i gaderne med et godt greb om din tryllestav eller du leder efter et hurtigt afkast på en aktie er Niantic svaret på dine behov.

Releasedatoen er endnu ukendt, men med den seneste pressemeddelelse i må vi formode at spillet kommer ud i tidlige 2018.

ANNONCE
Del

Seneste nyt