Connery

Magasin Konkurrence

Din mening er præmier værd!

Hej! 

Hvis du er landet på denne konkurrence, betyder det, at du sidder med vores nye magasin i hånden! You rock!

Og du har været hurtigt ude, for oplaget er ret begrænset. 

Anyway. Vi har samlet en håndfuld præmier, til en ekstra lille læserkonkurrence. Alt du skal gøre, for at være med i lodtrækningspuljen om at vinde en af nedenstående goodies, er følgende: Bedøm magasinet på en skala fra 1-10 og skriv eventuel ris/ros. Det gør du nederst på denne side. Hver uge trækker vi en vinder af ugens produkt - Jo tidligere du deltager, desto flere vinderchancer har du, man skal kun deltage en gang for at være med i puljen. 

VIND:

ANNONCE
Uge 1 - Magasin Konkurrence Uge 1

UGE 1: Eksklusiv early access til Call of Duty: Modern Warfare Remastered, PS4

Udtrækkes: 7/10

Vind tidlig adgang til det legendariske Call of Duty: Modern Warfare, i den opdaterede version, der ellers kun vil være tilgængelig for folk der køber den helt store edition af Call of Duty: Infinite Warfare. 

Vinderen får en digital kode, der giver adgang til spillet en måned før tid. Vi trækker en vinder allerede den 7. oktober, koden ryger direkte i vinderens mailbox. 

ANNONCE
Uge 2 - Magasin Konkurrence Uge 2

UGE 2: ROCCAT Suora keyboard + Warcraft: The Beginning - Blu-Ray

Udtrækkes 14/10

Roccat Suora byder på et unikt, fuldstændigt rammeløst design. Ingen håndledsstøtte, ingen bred kant, ingen tommelfingertaster og ingen unødvendige medietaster – blot mekaniske kvalitetstaster monteret på en holdbar plade. Dette rå design giver dig en bedre følelse af det, der sker, hvilket giver lynhurtigt gameplay fri for forstyrrelser. Mens din fjender fumler rundt og febrilsk famler efter løsninger, er du et skridt foran med din intuitive styring. Læs mere her.
 

Warcraft: The Beginning. På Blu-Ray. Læs vores anmeldelse her. 'Nuff said. 

ANNONCE
Uge 4 - Magasin Konkurrence Uge 4

Runde 3: Finalepulje

Udtrækkes 31/10

Offentliggøres snart

Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce