Connery

Mænd og mad

Mænd og mad hører sammen. Nok også derfor, at verdens bedste kokke er mænd!

Drop al den fisefornemme garniture - det er jo alligevel bare et andet ord for sund mad -og så fylder det på tallerkenen. Stik os en ordentlig steak der ikke vejer under 200 gr., dertil nogle små helstegte kartofler og en sovs (ikke at forveksle med en sauce), der smager af noget.
Mænd og mad
Det er ikke uden grund, at man siger: "Vejen til en mands hjerte, går gennem hans mave". - det er jo sandheden, og nogle utroligt kloge ord, sagt af en meget klog og sikkert sulten mand, for mange år siden.

For mænd er kvindens evner i køkkenet ofte sammenlignelig med kvindens kærlighed til ham. Ingen "kokkereringssevner" - ingen kærlighed.

Det er måske en smule overdrevet, men lidt sandhed er der i det. Der findes jo ikke noget bedre, end når kæresten eller konen overrasker alt og alle, med at have kokkeret ens livret - og der er endda rigeligt af den og der er sovs (ikke sauce) til.

Mænd er pr. definition større og mere sultne end kvinder, og her finder du også grunden til, at de bedste kokke er mænd. Mænd ved hvad mænd vil spise. Alle kender jo Nikolaj Kirk, Jamie Oliver, Boserup og ikke mindst Floyd (ham fra Pålægger reklamen). Alle er eminente kokke, ene og alene fordi de er mænd.

Mænd bøvler ikke med al det unødige skrammel der tit forefindes på en tallerken. Det er jo alligevel kun kvinder der gider spise den slags. Hvorfor lave noget der er så omstændigt til et konsumeringssegment, der alligevel ikke spiser ret meget? Det er en dårlig forretning.

Så kan man jo opstille en teori om, at mænd er de bedste kokke, fordi på verdensplan er det mænd der spiser mest. Hvilket så igen vil sige, at der er flere penge i at lave mad til mænd. Hvilket så igen får os tilbage til påstanden om, at mænd ved hvad mænd vil spise. Det hele er jo et spørgsmål om økonomi. Forvirret? Så er du nok en kvinde..

Tilbage til påstanden om at der er markant forskel på sovs og sauce.

Bevis:

  • Sauce er noget fornemt fransk snask, man kun lige og lige må dyppe kødet i.

  • Sovs derimod må og skal skovles ind sammen med både kød og kartofler.

  • Sauce er en rationeret substans med begrænset smag.

  • Sovs forefindes i rigelige mængder og med masser af smag.

  • Sauce laves ofte på grønsager eller andet sundt skrammel.

  • Sovs laves på en basis af smør og mel, tilsat stegefedt.

  • Sauce giver et kalorieunderskud.

  • Sovs giver et kalorieoverskud.

  • BASTA.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce