Connery

Mænd har også følelser

.. og det bliver man ikke mindre mand af!

Mænd har også følelser
Del dine følelser med en ven!

En af Os er en kampagne, som skal få mænd i alle aldre til at åbne op omkring deres problemer frem for bare at lukke sig inde i et ensomt helvede. Det vil vi på Connery.dk gerne bakke op om, da man som mand ikke skal være bange for at konfrontere problemer ved at snakke med andre om det. Ofte kan en diskussion med en professionel eller bare en nær ven hjælpe dig med at sætte perspektiv over situationen, så du ikke sidder med byrden helt alene.

Måske har du oplevet noget i din barndom, måske har du mistet en person tæt på dig eller også kan du bare ikke overskue hverdagen – problemer som disse er ikke nemme at sidde med alene, og selvom man er en mand, skal man ikke lade sit macho-ydre stå i vejen for at hjælpe et ustabilt sind. Mænd har generelt en tendens til at holde problemerne for sig selv, da mange er bange for at blive anset for en ’tøsedreng’, hvis de begynder at fortælle om deres følelser. Sådan er det bare ikke!

Sidder du med problemer, så kan hjemmesiden give dig inspiration til at komme videre, og ellers anbefaler både de og vi, at du snakker med dine nærmeste om det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce