Connery

Mænd danser da ikke?

Eller hvad?

ANNONCE
Mange mænd gider ikke danse, men kan de? 

Siden folkedansen og andre sociale sammenkomster hvor mænd og kvinder dansede sammen med forud lærte trin blev yt, har der været meget polemik omkring, hvordan og om mænd skal kaste stængerne ud på dansegulvet til fester.

Somersby siger ja, og vi siger ja!

Carlsberg arbejder sammen med Somersby om at skabe et helt nyt brand i byen, som går ud på, at folk skal være mere ’open minded’. Efter en række undersøgelser i det danske natteliv er projektet blevet søsat og gennem en række sjove og interessante webisodes forsøger cider-brandet at skabe en mere social ungdom.

Vi lever i nuet og det handler om at nyde tiden med dem vi kender og dem vi endnu ikke kender, og bare slå sig løs til festen. Man skal ikke være så bange for at træde i karakter og blive en del af fællesskabet, for hvad er det værste, der kunne ske? Muligvis en fatal omgang tømmermænd og tanken ’det gjorde jeg bare ikke?’ – men hvad fanden, med tiden vil du takke dig selv for at leve din ungdom fuldt igennem.  

Undersøgelsen viste, at specielt drenge har lidt svært ved tanken om at bevæge sig ud på dansegulvet.  Men den første video ovenover beviser, at der ikke skal meget bevægelse til, før rytmen sætter gang i festen. Det minder om en moderne Mr. Miyagi lektion, hvor ’wax-on-wax-off’ får en helt ny betydning – nu skal der ikke længere deles øretæver ud, men i stedet smides en masse crazy dancemoves på bordet.

’A party is what you make it, so what are you bringing?’ – konceptet promoverer initiativ og social aktivitet hos unge fyre, som ikke skal være så bange for at kaste sig ud på dansegulvet.

Vi på Connery.dk bakker fuldt ud op om dette openmind-projekt, da flere på redaktionen i hvert fald ikke lader sig afskrække af de forbudte trin – om det så er lige sexy eller velkoreograferet hver gang, det tør vi ikke sige, men underholdningen og stemningen er i hvert fald i top.

Hvordan har du det, med dans?
ANNONCE
Mænd danser da ikke?
Del

Seneste nyt

Annonce