Mad Madlavning for teenagere og fulde mænd [Galleri] Det er ikke os alle der er de fødte stjernekokke… Af Mikkel M. Vermeulen 5. april 2014 Madlavning: For nogen, en kunst – for andre; et nødvendigt onde… Vi bliver bedre og bedre til at lave mad jo ældre vi bliver, generelt. Men hvis du husker tilbage på dine teenageår, har du helt sikkert lavet noget der ikke gik helt efter planen – eller bare ikke så godt ud! Læs også: 5 geniale julegaver til køkkenet Læs også: Sådan laver du restaurant pommes frites derhjemme Del artikel Hvor vil du dele? Facebook LinkedIn Email Kopier link Mad Se flere artikler Mad Verdens stærkeste øl: Så kraftige, at de kommer med advarselsmærkater Mad 5 geniale julegaver til køkkenet Mad Sådan laver du restaurant pommes frites derhjemme Emne artikler Sommelier-speak A-Å: Dit snydeark til højtravende vinsnak Mad Kultfilm foretagendet A24 lancerer “Movie Chocolate” Mad Kogebogsfokus: “Sauce” af Brian Mark Hansen og Rasmus Palsgård – en dybdegående rejse i saucernes verden