Connery

Månedens opdatering: Windows 8.1

Forandring fryder - Men det gør forbedring også...

Månedens opdatering: Windows 8.1
Tidligere i oktober lancherede Microsoft opdateringen til Windows 8, der ganske enkelt hedder Windows 8.1.
Ganske kort kan man sige at ja, det er en opdatering til dit styresystem, men det er en ganske omfattende opdatering. Nå ja, og det er selvfølgelig gratis at opgradere fra 8 til 8.1.
 
Da Windows 8 blev lanceret ville Microsoft faktisk gerne aflive musen, mere eller mindre, men det er ikke altid lige let at styre brugerne i den retning man vil. For selv om metro interfacet er genialt til touchinterface, bliver der stadig solgt mange devices uden touch. Det er nemlig dem forhandlere så gerne vil af med først!
 
Men altså, musen døde ikke, brugere brokkede sig, Microsoft tog kritikken til sig = Windows 8.1 ser dagens lys.
 
ANNONCE
It's back! - Månedens opdatering: Windows 8.1 It's back!

De vigtigste ændringer?
 

Startknappen er tilbage!! Well sort of, MANGE var trætte af at knappen nede i venstre hjørne var væk, så Microsoft smed den tilbage. Venstreklik går til Metro UI - Højreklik åbner en ganske brugbar menu.

Desktop >< Home tiles >< Apps overview.
Det er nu muligt at indstille din maskine til at boote op i skrivebordet, metro menuen eller i app overblikket. Dvs at hvis du bare er en klassisk skrivebordsperson kan du skære et trin af din opstartsproces. Belejligt!
 
Det er blevet muligt at ændre størrelsen på fliserne, og programmører kan nu få de store tiles til at fungere som widgets, så du seksempelvis får serveret vejret direkte på din startskærm, som du jo kender fra din smartphone.
 
8.1 Outlook er blevet langt mere overskueligt, og opdeler nu dine mails i kategorier, som du måske kender fra en konkurrent. Helt urelateret kan du selvfølgelig integrere outlook med din Gmail account, og hvad der ellers er derude.
 
Windows Store har fået et mere overskueligt layout – og der er nu over 600.000 apps på platformen.
 
Det er muligt at frakoble touchaktiverede menuer og charms, så der ikke dukker irriterende sidemenuer op når du arbejder i skrivebords-mode.

8.1 fylder faktisk mindre end 8. Og det er bedre. Punktum. 
ANNONCE
Har du opdateret, eller har du forbehold? Hvad er den bedste nye feature / Hvad er det værste ved første Windows 8? Del din mening herunder, vi joiner gerne debatten.
Del

Seneste nyt

Annonce