Connery

Ma Poules ikoniske andeconfit-sandwich lanceres i ny version til september

Et smut forbi TorvehallerneKBH?

Sandwichen fås i mange former og afskygninger, men for næsten 12 år siden fik danskerne mulighed for at sætte en ny favorit på listen.

Den franske kok Edouard Cazazian var en af frontløberne på TorvehallerneKBH, da det i sin tid åbnede dørene for det gastronomiske mekka - og med sig havde han den famøse confit de canard-sandwich.

Det blev begyndelsen på et livslangt kærlighedsforhold til confiteret and for mange danskere, og den har været på menuen på restauranten Ma Poule siden 2012.

I al sin enkelthed en sandwich i kombinationen af confiterede stykker andekød, svøbt i et friskbagt baguette og smurt med den helt særlige sød-syrlige franske Savora-sennep. Nu er tiden kommet til at give den ikoniske sandwich en makeover, og det sker i begyndelsen af september.

Man tænker tit, at det er farligt at pille ved en klassiker, men ifølge Cazazian, så kan den blive endnu bedre. Så fra d. 2. september vil den klassiske confit de canard-sandwich relanceres som en ny version - saftigt, confiteret andekød svøbt i en sprød, friskbagt baguette, men nu med en dressing, hvori der er legumes.

En mauritisk, oprindeligt indisk-inspireret type pickles med franske bønner, blomkål, gulerødder, løg, ingefær, vineddike og karrymix, som sammen med den franske Savora-sennep, giver en endnu bedre balance mellem de sprøde, søde, krydrede og fede elementer i den populære sandwich.

Hvis dit mundvand også løber i vand, så hop forbi TorvehallerneKBH d. 2. september!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce