Connery

M som Marabou med 30% fra Rainforest Alliance-certificerede landbrug...

Nu er det ikke fordi vi er øko-freaks her på Connery.dk men derfor kan man vel godt diskutere emnet?

M som Marabou med 30% fra Rainforest Alliance-certificerede landbrug...
Hvad end du spiser mælkechokolade, Schweizernød eller Appelsin Krokant, har det i et stykke tid været muligt at få chokoladen med kakaobønner fra certificerede landbrug.

Det betyder p.t. at mindst 30% af kakaobønnerne fra Marabous plader kommer fra Rainforest Alliance-certificerede landbrug, og de vil gerne højere og vildere - og således har deres Brand Manager Christina Földes udtalt, at de satser på at ramme 100% indenfor år 2012-13.

Flere og flere virksomheder begynder at tænke bæredygtighed, miljø og andet gøjl for at få mere gang i salget. Det er da også en smuk tanke. Altså at man på den ene side kan maksimere sit udbytte, og på den anden side gøre noget godt med den anden hånd. Men er vi forbrugere så bevidste, som reklamekampagnerne gør os til?

Jeg har gået og tænkt over det, siden jeg så de første reklamer. Og det store spørgsmål er vel nok om det overhovedet betyder noget for alle os, som elsker chokolade? Er vi ikke skide ligeglade med, om der er en grøn frø, som markerer Rainforest alliance, på chokoladepladen - eller vælger vi hellere en lille grøn frø til, hvis vi får chancen? Eller aner vi måske slet ikke, hvad frøen står for?
ANNONCE
Rainforest Alliance arbejder for at beskytte miljøet, plante- og dyreliv samt de mennesker dér bor, hvor kakaoen dyrkes. Det betyder i praksis at bønderne får hjælp til at dyrke deres jord mere effektivt, at de får en anstændig løn og at de får uddannelse til deres børn. Du kan læse mere på dette link
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce