Connery

M! Forsidejagt 2007

Endnu engang var Connery på pletten, da letpåklædte piger skulle vises frem...

Så skete det igen. Connery indtog på fineste vis et arrangement med forhåbninger om letpåklædte kvinder og alkohol i lange baner. Vi blev ikke skuffet.
M! Forsidejagt 2007
Chradser, Showoff og jeg er blevet enige om i fællesskab, at hver gang der er en snert af VIP, skal vi fluks have en bid af kagen. Denne gang havde undertegnede skaffet os indgang til dette års M! Forsidejagt 2007. Uheldigvis kunne Showoff ikke være ved os, da han havde valgt at tage til Kreta og lege turist, så vi skaffede en udsøgt erstatning.

Ja vi vil endda vove den påstand, at denne person var stilmæssigt et bedre vedhæng end Showoff. Vi valgte sågar hvilket outfit, personen skulle bære denne aften i lystens hule. Ja, vi valgte simpelthen vores alle sammen Miss Shirley, og hun vidste slet ikke, hvad hun gik ind til.

Så bevæbnet med mit trofaste kamera, en usmagelig overdressed Chradser og en frugtbar kvinde ved navn Nanna, tog vi på emma, hvor dette års M! Forsidejagt 2007 skulle foregå.
 
Da vi ankom skulle der lige glippes lidt med øjnene, for udenfor stod der en af de mest overdrevne kommercielle motorcykler, verden nogensinde har set, men det var ikke det, som var interessant. Det var mere det fakta, at ovenpå denne maskine fra helvede, sad der de fem finalister til stor begejstring for de omkringstående.
 
Da mit kamera var blevet tilfredsstillet, og Nanna havde frostbid i ansigtet, bevægede vi os ind på Emma, hvor aftenens udskejelser som sagt skulle foregå. Uden mad og drikke virker de udsendte fra Connery ikke, så selvfølgelig skulle der bestilles lidt væske, og der kom aftenens første positive overraskelse. Vi havde jo i vores kådhed glemt, at det var torsdag, og alle priser bliver åbenbart sænket med 200% denne dag. Så vi beklagede os absolut ikke, da regningen lød på tres kroner for tre udsøgte drinks.
 
Lokalerne på emma var, som de altid er; stilede, pæne og tiltalende på alle måder. Man får en følelse af eksklusivitet, når man sidder i sofaerne på Emma, og det i sig selv er efterhånden en mangelvare i det Københavnske natteliv. Så i takt med at drinksene blev drukket som shots, og menneskerne begyndte at vælte ind, så skulle mit kamera og jeg på eventyr.
ANNONCE
M! Forsidejagt 2007
Selve finaleshowet var blevet udskudt, så der skulle dræbes noget tid, og den brugte jeg på at opstøve de kvinder, som havde bevæget sig ind på mine jagtmarker. Lad mig sige med det samme, at der var masser af kvinder denne aften, som var way out of my league, men igen hvem er ikke det. Dog skal det siges, at der selvfølgelig var en overvægt af mænd, men fordelingen var stadig pæn, så det ikke blev til den store bratwürst fest, som vi havde frygtet.

Tiden gik, billederne blev taget, og drinksene blev saftsusemig drukket. Efter et stykke tid begyndte jeg så småt at blive lidt utålmodig, så jeg vandrede op til Chradser og Nanna, som sad og lignede en scene fra Bænken. Det var faktisk her Chradser døbte min dans som 'DU SCORER ALDRIG' dansen. Det er jeg jo selvfølgelig lidt uforstående overfor, da jeg selv mener, at mine trin fortjente en plads som ekstramateriale på Happy Feet.
 
Endelig blev det tid til at showet skulle starte, og jeg maste mig med ynde og elegance op forrest ved scenen og sad vel bevæbnet med mit kamera. Pigerne kom først ud i deres kjoler og blev præsenteret, og allerede her kunne man høre, hvem der heppede på hvem fra det stopfyldte emma.

Anden runde foregik i bikini som skabte endnu mere glæde og tilråb fra det voksende publikum. Så kom pausen som vi alle vidste ville komme, og underholdningen kom fra Bombay Rockers, som var akkompagneret af to sindssyg dygtige danser. Det var overraskende god underholdning, og de spillede selvfølgelig alle de gode gamle hits, som vi kender dem for.

Så skulle det afgøres, og til at meddele vinderen kom Anna David og åbnede den berømte forseglede kuvert. Til STOR begejstring blev Cecilie vinderen af dette års M! Forsidejagt 2007. Undertegnede var især glad for dette, da hun er en veninde fra tiden i Randers.

Sådan skulle det ske, at vi endnu engang fik en på opleveren, og med alle de her indtryk lagde denne lille mand sig tilfreds i seng og drømte om alle de piger, som han IKKE scorede denne aften.
 
Tak til emma som sørgede for at Connery kunne komme med til dette arrangement.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce