Connery

Luxshop.dk

Så er der lækkert nyt til alle med hang til designeraccessories!

Skulle du stå og mangle lækre, billige designergoods i din accessories-garderobe så er luxshop.dk lige stedet. Sitet sælger alskens mærkevarer lækkerier i form af bælter, solbriller, tasker osv.
Luxshop.dk
Luxshop er bygget op med nem navigering for førstegangskøberen og en fiks lille udvælgelses menu i højreside for den kræsne der ved hvad han vil have. Jeg måtte selvfølgelig i arbejdets ånd forsøge mig med at investere i et eller andet på denne vidunderlige side.

Mit valg faldt på et svedigt Gucci bælte, som jeg havde været ude efter længe men jeg syntes det var for dyrt i andre forretninger. Hos luxshop kunne jeg midlertidigt erhverve mig det for den nette sum af 700 kr., hvilket er billigt når man tænker på at normalprisen er godt 1500 spir i Gucci"s egen Store og i Illums. Betalingen foregår med dankort, visa, mastercard eller postgiro. Ganske nemt og bekvemt!
ANNONCE
Luxshop.dk
Der gik 5 hverdage før posten bankede på min dør og jeg kunne begejstret lege juleaften og åbne min selverhvervede pakke - lækkert. Bæltet var mit!

Sitet rummer lækkerier til både mænd og kvinder. Udvalget er stort og der kan bruges mange surt optjente sparekroner hvis man er til lækre designer accessories. Skulle der ikke lige være noget der fangede, er det en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevet, så man hele tiden er opdateret med nyheder, tilbud og konkurrencer.

Der skal lyde en god anbefaling herfra og det er ikke sidste gang jeg har købt ind på dette site.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce