Connery

Lukas Graham udgiver plade med Hus Forbi

Julen er jo hjerternes fest

Velkommen til december. Juletid. Hjerternes fest. Men også en tid, hvor mange mennesker har det rigtigt hårdt. 

Hus Forbi og Lukas Graham har fundet sammen om at indspille ’You’re Not The Only One (Redemption Song)’. Der er samtidig blevet lavet en musikvideo og produceret vinylsingler, som man eksklusivt kan købe på gaden af Hus Forbi-sælgere i hele december måned.

”På tværs af køn, generationer og samfundslag kan vi mødes om musik. Og med musik er vi alle lige. Netop derfor det er helt naturligt at vi og en superstjerne som Lukas ligeværdigt kan mødes og lave et fælles nummer,” siger Simon Nielsen, som er én af i alt tyve Hus Forbi-sælgere der medvirker på sangen, som udkommer i dag på 7” vinyl og som kan købes hele december måned - kun hos Hus Forbi-sælgerne. Alt overskud fra salget går ubeskåret til Hus Forbi.

ANNONCE
Lukas Graham & Hus Forbi - You're Not The Only One

 Lukas Forchhammer er opvokset på Christiania. Han har været vant til, at skæve eksistenser og hjemløse er en almindelig del af bybilledet. I interviewet i Hus Forbi i december fortæller han, om nogle af de mennesker og skæbner, som han har mødt med et åbent sind, er faldet i snak med og som han også har støttet ved at købe Hus Forbi.

’You’re Not The Only One (Redemption Song)’, der sender en beundrende hilsen til vigtige protestsangere som Bob Marley og John Lennon, italesætter mørket og lyset samt frygten, men også håbet, i en usikker verden, hvor sammenhold vi mennesker i mellem synes vigtigere end nogensinde før. Pladens B-side er den tidligere hjemløse Kasper Hedegreens nummer, ’I’ve Got No (Home)’. Kasper har fundet tryghed i musikken, og hans sang handler om at have noget hjemligt og trygt, som ikke nødvendigvis er et hjem indenfor fire vægge.

Vinylen kan købes sammen med Hus Forbi kalenderen for 2019. Her præsenteres 12 sælgere, der alle mestrer et instrument og fortæller om hvad instrumentet og musikken betyder for dem. Fem af sælgerne fra kalenderen spiller med på denne særlige udgave af ’You’re Not The Only One (Redemption Song)’.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce