Connery

Lukas Graham udgiver nyt album OG gratis dokumentar. I dag.

Surprise-move fra Graham-lejren, se den her!

Lukas Graham udgiver nyt album OG gratis dokumentar. I dag.

Lukas Graham har lavet et surprisetræk. I løbet af natten har gutterne nemlig udgivet deres 'Blue Album' (Lyt til det her) der byder på 10 nye tracks, plus mega succeserne 'Mama Said' og 'Happy Home'. 

I samme omgang er der netop kommet en gratis dokumentar, der går bag om indspilningerne af pladen, som foregik i USA.

ANNONCE
Lukas Graham Dokumentar

Lukas Graham har arbejdet på det nye album i to år, en del af tiden i Hollywood. Den danske højtalerproducent DALI har fulgt ham hele vejen fra sangskrivning til indspilningen af de nye numre med stjerneproducere.

Fra en luksusvilla i Los Angeles med udsigt til Hollywood-skiltet har Lukas Graham kunne drømme stort om en fremtid øverst på de amerikanske hitlister, som hans længeventede internationale debutalbum skal åbne døre til. DALI har fulgt den 26-årige sanger gennem kontraktunderskrivelse med Warner Music, over den svære sangskrivning til indspilningen af nye numre med Justin Timberlakes producer. Den proces er blevet foreviget i en dokumentar om Lukas, som du kan se nedenfor.

”Vi har nu færdiggjort det store stykke arbejde, der blev påbegyndt i 2013. Med DALIs hjælp har vi fået det dokumenteret, og vi har så sandelig også fået et bedre produkt. 
Igen, det handler om lyd. God lyd. Og hvis jeg siger at vores amerikanske album er blevet færdigt med hjælp fra, og er blevet bedre på grund af Dali Speakers, så er det ikke helt ved siden af. Højtalerne er blevet brugt til reference-lytning i stor stil! Jeg har hørt de nye sange til albummet så mange gange, at jeg er helt sikker på hvad jeg kan og ikke kan lide”,
 siger Lukas Graham.

I nattens mulm og mørke er albummet blevet smuglet ud i butikkerne og op på hylderne, mens det netop er gjort tilgængeligt på de danske streamingtjenester og iTunes. Det seneste halvandet år har Lukas Graham, sammen med sine faste producere og det amerikanske topnavn, Brody Brown (Cee-Lo Green, Bruno Mars, Mark Ronson m.fl.) skabt opfølgeren til den storsælgende debut fra 2012. Førstesinglen på det nye album er det energiske sommertrack, ’Strip No More’, som kan høres i radioen fra i dag.

”Målet med dette album er at få folk til at grine, danse og græde - alt sammen inden for én time. Men frem for alt, så håber jeg, det skinner igennem, hvor dybt vi elsker det vi gør, og hvorfor vi gør det”, siger Lukas Graham.

ANNONCE
Del

Seneste nyt