Connery

Luka - Luka [Anmeldelse]

Melodisk popudspil fra danske Luka

4 ud af 6 stjerner
Luka - Luka

Kunstner: LUKA (Lasse Kjær)
Titel: Luka
Release: 1/2-19
Label: Warner Music Denmark

LUKA - Luka - Luka [Anmeldelse] LUKA

Tag en tur med tilbage til efteråret 2017. Der havde Lasse nærmest lige rundet det skarpe hjørne fra 20'erne og videre til voksenlivet i 30'erne, og udgivet en ganske habil EP, hvor sangene meget mod tidens trend, hang sammen og gav et komplet lydbillede.

Tiderne ændrer sig - endda ganske hurtigt. Et reboot af sin musikstil, sit kunstnernavn og Luka blev født. Her 1/2 udgav Lasse, under kunstneraliaset Luka, sin første EP med navnet "Luka".

"Luka" (altså albummet) er i alt sin enkelthed en EP, tunet til tidens tendens til en relativ mangfoldighed på kort tid - og med numre af en mere begrænset længde.

Der er de følsomme og eftertænksomme stunder, som i "Make-Up Sex", hvor et parfolholds komplicerede tilstand, ganske ofte kan koges ned til netop dét - og ikke mindst den mere storladne, men meget personlige "Paper Cut", hvor man tilnærmelsesvis kan føle en intens sjæl og nerve. Et nummer der ville være enormt spændende på en lille akustisk scene.

EP'ens stærkeste skæring findes dog på "Play", hvor Luka får selskab af norske Stella Mwangi. Stella er nok det nærmeste vi kommer på en skandinavisk Cardi B, uden dog at forklejne hverken Stella eller Cardi. Vi er mere uptempo og dansabel på den legesyge "Play", hvilket absolut klæder den kære Lasse.

EP'en "Luka" udmærker sig ved Lasses ganske underspillede og småhæse vokal, der ikke er set magen til før. Gennemarbejder og meget solidt håndværk på den gode måde. Det spændende, i positiv forstand, er nok hvordan denne gør sig live!?

EP'en krævede for undertegnede et par gennemlytninger, men frekventerer dog ganske ofte på playlisten for tiden.

ANNONCE
LUKA - Paper Cut
Del

Seneste nyt

Annonce