Connery

Luftguitar sælges

Gå ikke glip af chancen for at få fingerne i denne luftguitar!

En ting som piger aldrig vil forstå er en god omgang luftguitar solo. Luftguitaren er mandens fristed for udtryk af de inderste følelser - selvfølgelig sammen med Jimmy Hendrix. Dette er et universelt stykke instrument som kan benyttes af alle mænd, i en hvilken som helst tilstand. Der er ingen tvivl om, at der er forskel på kvalitet og mærke, når vi taler om luftguitarer...
ANNONCE
Luftguitar sælges
På internetauktionen qxl.dk kan du nu erhverve et stk. luftguitar som fremstår helt som ny. Sælger skriver, at luftguitaren kun er brugt få gange - senest under en R.E.M. koncert i Horsens.

Tiltrækker dette din interesse så skal du være hurtig, hvis ikke du vil gå glip chancen for at få fingrene i dette stykke kvalitets håndværk. I skrivende stund har hele 18 personer nemlig budt på instrumentet, som nu er oppe på en sølle pris af 45 kr.

Enhver ægte drengerøv har prøvet at give den som gode gamle Hendrix på luftguitaren, og kender følelsen af at gå amok til en god solo. Derfor vil denne luftguitar uden tvivl gøre enhver ejermand lykkelig, når jeg nævner at den sagtens kan spille prominente navne som Mark Knopfler og Carlos Santana!

På auktionen kan man følge med i kommentarerne til salget, som i øjeblikket går lidt på om det er billigst at sende guitaren via luftpost, hvilken slags rock den har spillet eller hvilken farve den pt. har.

Connery.dk siger: Luftguitar; fordi tøserne elsker en rockstar!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce