Connery

Lucasfilm har to live-action serier klar i 2024

Star Wars-universet bliver udvidet med to nye serier

Disney+ har stadig travlt med at sætte nye projekter i søen, og det gælder også i Star Wars-land. 

2023 har været haft et pænt niveau, der blandt andet gav os den tredje og sidste sæson i Mandalorian-sagaen, for derefter at zoome ind på spin-off serrien Ahsoka, der lykkedes at spinne en spændende historie, med ekstremt meget fanservice til Rebels-fans, takket være Dave Filonis styretag på hele serien. 

I 2024 er der flere Star Wars-projekter på bordet. Mens vi allerede havde en forestilling om, at en ny sæson af Andor kunne ske at dukke op, har nogle strejker i Hollywood, gjort det en smule tvetydigt. 

Hvad der til gengæld ikke er tvetydigt, er planen om lanceringen af to nye live-action-serier som Disney+ har kommunikeret i december 2023. 

Star Wars: The Acolyte

The Acolyte er bekræftet til en premiere i 2024. Den kommende serie tager afsæt i et genre-miks af mystik og thriller, og fokuserer på galaksens hemmeligheder og fremstormende kræfter i den mørke side af Kraften - i slutningen af High Republic-æreaen. 
Det er en tidsalder der i Star Wars-universet finder sted før prequel-trilogien.

I The Acolyte følger man en tidligere padawan, der bliver genforenet med sin Jedi-mester, for at undersøge en række forbrydelser, der hurtigt eskalerer ind i et meget mørkere territorie, end først antaget. 

Hovedrollerne indtages af blandt andet Amandla Stenberg (Colombiana, Hunger Games) og Lee Jung-Jae (Squid Game) som padawan og mester - mens Carrie-Anne Moss (The Matrix) og Joonas Suotamo (Den nuværende Chewbacca) begge skulle have en rolle at spille.

Star Wars: Skeleton Crew

Skeleton Crew er det andet projekt der også rammer streameren i 2024. Denne live-action serie finder sted i samme tidsvindue som The Mandalorian. Skeleton Crew omhandler "fire børn, der er blevet væk i det store univers, og prøver at finde hjem." 

Det er ikke alt for meget vi ved om den kommende serie, ud over at Jude Law skal spille en rolle i serien - og at Jon Watts tager instruktørstolen, efter sin umidddelbare succes med de seneste tre Tom Holland Spider-Man film. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt