Connery

LSTN Apollo Bluetooth-speaker [Test]

stilrent design møder sublim lyd

6 ud af 6 stjerner

Med mindre din bankkonto drukner i pengesedler, så er det ofte svært at finde et produkt, der opfylder de krav, du ønsker. Enten skal man gå på kompromis med udseende for at få styrke eller sige farvel til kvalitet for design og æstetik. Hvis man kigger på den lydmæssige front, så har vi fundet frem til en højttaler, som formår at forbinde disse to krav i én lækker pakke.

ANNONCE
LSTN Apollo Bluetooth-speaker [Test]

Fra crowdfunding til forretning med et godt formål

Vi har været så heldige at teste bluetooth-højttaleren Apollo fra et Hollywood-baseret firma LSTN, som specialiserer sig i unikke produkter, hvor man har kælet for detaljerne. Produkterne går efter samme princip, som når en håndværker går til værks på musikinstrumenter af træ - derfor er alle deres produkter skabt af eller med træ, hvor hver enkelt er håndskåret.

LSTN startede ud som en crowdfunding tilbage i 2012, hvor deres unikke koncept hurtigt fik hevet pengene ind til projektet. Siden da har forretningen vokset sig større og større, og har desuden teamet sig op med et velgørenhedsfirma - for hvert køb hos LSTN hjælper de en hørehæmmet person med at få et høreapparat. På nuværende tidspunkt har LSTN hjulpet 20.000 mennesker.

Dens overraskende lille størrelse (tjek målene i bunden, red.) gør den ufattelig praktisk i forhold til at have den med overalt, og på trods af meget lidt plads at gøre med, så er der ikke gået på kompromis med lyden. Man skal selvfølgelig ikke forvente overdrevet meget bas og lignende, men i forhold til størrelsen spiller den helt fantastisk. 

ANNONCE
LSTN Apollo Bluetooth-speaker [Test]

Sublim lyd møder stilrent design

Man bliver overrasket over, hvor god en lyd højttaleren har, når man tænker på, hvor lille den er. Den er ideel som supplement til de fesne højttalere på en bærbar computer og har desuden evnen til at spille op til fest og bajere i lige så høj grad som mange andre trådløse højttalere. Der er en meget klar diskant, som hverken lyder for indelukket eller isoleret, som mange andre mindre højttalere døjer med. Bassen er tilpas afbalanceret i forhold til proportionerne, og hele den lydmæssige oplevelse er præget af skarp finjustering af elektronik og materiale. 

En af de største wow-faktorer ved højttaleren er selvfølgelig træpanelerne, som omslutter højttaleren i et lækkert design, som gør højttaleren i sig selv til en pyntegenstand på enhver hylde. Træet er lavet af et materiale kaldet Ebony-træ, et meget hårdt materiale som sørger for at beskytte højttaleren og desuden være en ret langvarig investering i sig selv. Det unikke design er skåret direkte ud fra træet, og der findes ikke to højttalere, der er ens.  

ANNONCE
LSTN Apollo Bluetooth-speaker [Test]

Simplicitet og lang levetid

Konceptet fokuserer på enkelthed hele vejen og det er et kæmpe plus. Ved mange andre trådløse højttalere skal man ofte oprette en app eller et program, hvor efter man skal installere en masse tilføjelsesprogrammer, inden man kan sætte musik på - Apollo skal bare tændes, og så skal man søge efter Bluetooth-enheder og parre med højttaleren. Bum. Ingen ventetid, ingen oprettelse.

Hvis man skulle være i en situation, hvor Bluetooth er ude af billedet, så er der en klassisk aux-indgang med plug-n-play. Højttalerens lange batterilevetid på op til 10 timer på fuld kraft er en lækker detalje, som sørger for, at du ikke løber tør for juice midt i din jam. 

ANNONCE

Specifikationer:

Størrelse: 19,5 cm x 6,3 cm x 5,7 cm

Batterilevetid: 10 timer

Pris: 2.499 kr. 

Køb den i den danske webshop

Del

Seneste nyt