Connery

Louis Vuittons nye trådløse højttaler ligner en forvokset snurretop med rumskibs-drømme

For 18.000 kroner er den nok for billig til at være noget en superskurk mangler, for at overtage verdensherredømmet - men den ligner det!

Et ekstravagant: Mat stål med gunmetal-belægning og et stykke læder beklædt med Louis Vuitton monogrammer og 23 LED-lys der oplyser toppen af snurretoppen. Den ligner en snurretop, men med en diameter på 18 centimeter og 1000 heftige gram, fristes man til at tro, at det mere er en pyntegenstand, en skulptur. Men nej, det er en nye trådløs Wifi-højttaler fra Louis Vuitton.

Med det mundrette navn Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker, bevæger LV sig ud i endnu mere luksuriøst forbrugerelektronik - og snurretops-designet? Det er hentet fra en kendt Louis Vuitton taske, selvfølgelig. 

ANNONCE
Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker - Louis Vuittons nye trådløse højttaler ligner en forvokset snurretop med rumskibs-drømme Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker

Så hvad kan den: Vi har at gøre med en bærbar højttaler, som leverer både lyd og lysshow: Lyden fra en 3" basenhed og resten fra to 0.75" diskanter - og lyset: Fra 23 oplyste Louis Vuitton-monogrammer. 

Horizon-højttaleren er leveringsdygtig i trådløse forbindelser via Bluyetooth, WiFi og Apple Airplay 2 - og mulitroom også gennem Airplay 2. 

Den bærbare højttaler kan oplades via USB-C kabel, eller den medfølgende ladestand, og med halvanden times opladning giver den op til 15 timers spilletid. 

ANNONCE
Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker - Louis Vuittons nye trådløse højttaler ligner en forvokset snurretop med rumskibs-drømme Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker

Louis Vuttion beskriver højttaleren som både dristig og visionær - men også som elegant og diskret, og ser den som et godt valg til folk der il spille musik både ude og inde - i stuen, kontoret eller haven - eller til et 'beach club party'.

Louis Vuittons nye snurretop-højttaler koster i omegenen af 18.000 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt