Connery

Louis Vuitton fejrer 200 års fødselsdag med udgivelsen af adventure-platformspil

Louis the Game er et underfundigt take fra et gammelt modehus

Louis Vuitton fejrer 200 års jubilæum med udgivelsen af adventure-platformspil

Modehuset Louis Vuitton kan i år fejre deres grundlæggers 200-års fødselsdag, og den slags arv er noget der giver anledning til store armbevægelser hos LV.

Fødselsdagen, LV200, fejres på et væld af måder, men en af de mere spændende og lærerige er udgivelsen af Louis the Game. Et gratis mobilspil, endda. 

ANNONCE
Louis The Game

Selvfølgelig er det et stort stykke reklame for Louis Vuitton, men selve spillet er ganske fint udført - her styrer man Louis Vuitton-maskotten Vivenne gennem en række fantasifulde levels, og indsamler forskellige små items, der sammensætter historien om Louis Vuitton. 

Spillet fortæller Louis Vuittons historie på en ny måde, gennem gaming - og det er forfriskende at se fra et af de gamle, store modehuse. 

Louis Vuitton er dog netop et af de modmærker, der for alvor har omfavnet gamere - på flere planer. Over de seneste år har man blandt andet leveret trofæbokse til League of Legends, in-game samarbejder og mere. 

Louis The Game er lanceret på både Apple og Google Play - og er nok bedst anbefalet for inkarnerede Louis Vuitton fans. Men det er et flot og stemningsfyldt lille spil, som ikke er behæftet med ligegyldige mikrotransaktioner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce