Connery

Louis C.K. er tilbage på stand-up scenen

Efter 9 måneders stilhed ovenpå #metoo skandalen...

Her til aften surfede jeg rundt på diverse comedy-podcasts på Youtube, som man jo gør...

Jeg elsker stand-up, og jeg synes at komikere er nogle af de mest reflektive væsener i verden. Stille og roligt kørte podcast-shufflingen mig forbi et klip, hvor komikerparret Christina P og Tom Segura (begge fantastisk sjove mennesker), diskuterede Louis C.K.'s nedtur ovenpå #metoo affæren sidste år. Klippet var ikke nyt, men det fik mig alligevel til lige at tjekke op på, om der var sket noget nyt i sagen (Læs: Har Louis CK brudt radiotavsheden?)

Lo and behold: En fire timer gammel artikel, annoncerede at Louis C.K er vendt tilbage til stand-up scenen!

Jeg har masser af holdninger og meninger om #metoo-bevægelsen, og det kommer der snart et længere skriv om, men min umiddelbare reaktion på Louis tilbagevenden: Hell yeah!

Misforstå mig ikke. Louis CK har selv indrømmet, og undskyldt at have misbrugt sin magtposition som kendt komiker, til at spørge kvinder, om han måtte spille pik foran dem. Hverken cool eller i orden - og, vil nogen mene: Perverst og klamt.

Når det så er sagt, og jeg har sagt det før: Jeg synes, at Louis C.K. er et af de mest begavede comedy-talenter der findes. Nogen kan adskille kunsten og personen, andre kan ikke.

ANNONCE

Men altså: Efter 9 måneders radiostilhed fra CK, blæste Twitter-sfæren pludselig op i løbet af dagen, efter et nyhedsmedie kunne rapportere, at Louis var gået på scenen i New Yorker-comedy klubben Comedy Cellar, med et 15 minutters sæt - som aftenens overraskelse. 

Klubbens ejer Noam Dworman, fortalte til New York times, at CK var gået på scenen med typisk Louis-stof. Han fortalte også at komikeren var blevet taget imod med stående bifald. 

Det er nok mere en selvfølge end undtagelsen, at #meetoo-bevægelsen på Twitter er gået helt i selvsving over det. men anderledes stod det til på klubben:

ANNONCE

Helt anderledes stod det til på klubben: En enkelt tilskuer havde efterfølgende kontaktet ejeren, og udtrykt, at vedkommende gerne ville have vidst at Louis kom, så man kunne træffe beslutning om man ville være der eller ej.

Ejeren af comedyklubben forklarer, at han godt forstår at nogle folk vil være sure over, at Louis fik lov at optræde i klubben, men tilføjer som afsluttende kommentar:

Der kan ikke være en permanent livsdom, over nogen der gør noget forkert. De sociale standarder i hvordan man håndterer sådan en situtaion modstridende.

De store spørgsmål er: Hvor længe skal Louis bøde for sin opførsel? Skal han bøde, hvis han ikke er dømt? Eller skal han aldrig vise sig i offentligheden igen? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce