Connery

Looking For Eric - Ude nu på dvd

Hjertevarm komedie om familie, fodbold og sammenhold, instrueret af den prisvindende britiske instruktør Ken Loach.

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs factor: 60 %.
SF-Film - Looking For Eric - Ude nu på dvd SF-Film
Postbuddet Eric Bishops (Steve Evets) liv er rent ud sagt noget lort. Han er midt i 50’erne, fraskilt og bor stadig sammen med sine to stedsønner, som overhovedet ikke respekterer ham. Da hans datter en dag beder ham om at aflevere hans barnebarn til ekskonen Lily (Stephanie Bishop), går Eric imidlertid helt i spåner. Han har undgået at have nogen som helst form for kontakt med hende igennem de sidste 30 år. Eric forlod nemlig hende og deres nyfødte datter uden nogen forklaring og har ikke snakket med Lily siden. Samtidig har Erics stedsøn Ryan rodet sig ud i noget skidt med en gangster agtig type. Ryan er blevet truet på livet, hvis han ikke hjælper gangsteren med at skjule en pistol for ham. Da Eric finder ud af dette, opsøger han derfor gangsteren og forsøger at give ham pistolen tilbage, men uden held. Gangsteren lægger tværtimod en ydmygende video på youtube af Eric, der holder pistolen, hvilket resulterer i en politirazzia, der tager hele familien med en tur på politistation. Nu er gode råd dyre for Eric, der bare gerne vi have sit liv til at blive normalt igen.
ANNONCE
SF-Film - Looking For Eric - Ude nu på dvd SF-Film
Fritiden fordriver Eric med fodbold. Han er stor tilhænger af Manchester United, som han ser på tv sammen med de andre postbude nede på den lokale pub. Han er især fan af holdets karismatiske franskmand Eric Cantona, som han også har et helt specielt forhold til. Når Eric er i vildrede over, hvad han skal gøre i en given situation, spørger han Eric Cantona til råds. Cantona manifesterer sig altså sig foran Eric og fortæller ham, hvordan han skal håndtere situationen.
ANNONCE
SF-Film - Looking For Eric - Ude nu på dvd SF-Film
Cantona forklarer bl.a. Eric, at fodbold er en holdsport, og at Cantona selv ikke ville være noget uden sine holdkammerater.

Netop dét råd er et, Eric tager til sig, og det er som om, at Eric vokser som menneske i takt med, at han får råd af Cantona. Eric begynder lige så langsomt at træde i karakter og få styr på sit liv igen.
ANNONCE
SF-Film - Looking For Eric - Ude nu på dvd SF-Film
Looking For Eric er en rigtig charmerende film.

Man bliver lige så langsomt forført af Erics skæve personlighed og Ken Loachs hjertevarme historie. Selv er jeg ikke den store fodbold tilhænger, men jeg kunne ikke lade være med at blive revet med af stemningen, når Eric begejstret mindes Manchester Uniteds kampe og højdepunkterne fra Cantonas karriere.
ANNONCE
SF-Film - Looking For Eric - Ude nu på dvd SF-Film
Ken Loach er kendt for at lave socialrealistiske dramaer, hvilket for nogle godt kan virke lidt tungt og deprimerende, men det roder han bod på med Looking For Eric, som er en rigtig feel-good film.

Filmen var med i hovedkonkurrencen ved Filmfestivalen i Cannes sidste år, men den tabte til Michael Hanekes Das weiße Band.
ANNONCE

Looking For Eric er bestemt et kig værd alligevel. Især hvis du sidder derhjemme en dag og synes, at det hele er noget L***. Da er jeg sikker på, at denne lille film perle vil kunne løfte dit humør igen.

Looking For Eric er netop udkommet på Blu-ray og dvd.

Ekstra materialet består af:

-Deleted Scenes

ANNONCE
Looking For Eric - Trailer
Teknisk information:
Original titel: Looking For Eric

Produktionsland og år: UK/Frankrig/Italien/Belgien/Spanien, 2009

Instruktør: Ken Loach

Medv: Steve Evets, Eric Cantona, Stephanie Bishop, Gerard Kearns og Stefan Gumbs

Genre: Komedie/Drama

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Længde:116 min.

Distributør: SF-Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce