Connery

Longines Spirit Collection

Pionerånden gennemsyrer Longines seneste ure

Hvad er et godt armbåndsur hvis ikke et vigtigt værktøj? 
Et statussymbol? Et forældet stykke smykketøj? Et livsnødvendigt stykke mekanik? Et statement. Opfattelsen er lige så forskellig, som folk er, men en ting er sikkert.

Fra opfindelsen af det mekaniske ur over første gang det blev sat på en rem for at bistå de første piloter og pionererne - til det eksplosive teknologiske fremskridt vi står i i dag, har evnen til præcist at kunne måle tiden været essentiel for vores udvikling.

Det er en tidsmaskine. I bogstaveligste forstand.  

ANNONCE
Longines bevingede timeglas har en rig historie - Longines Spirit Collection Longines bevingede timeglas har en rig historie

Verdens ældste registrerede varemærke i urindustrien går helt tilbage til 1832. Longines er den dag i dag det tredjestørste urmærke i verden direkte i slipstrømmen på Rolex og Omega, henholdsvist. Og gennem tiden har de været en essentiel del af mange opdagelser, især i luften. En essentiel del af rejsen - lige der direkte på håndleddet af en række eventyrlystne og driftige individer. 

Her i Norden er det særligt sportsmodellerne og deres Heritage Collection - hvor der trækkes reproduktioner af det enorme Longines bagkatalog - som er populære. 

Longines hylder pionerånden i deres nye kollektion The Longines Spirit Collection, med en række ure, der kombinerer den populære sporty stil i et ur-design, som trækker på arven fra de mange timer og opdagelser i luften.

ANNONCE
Longines Spirit - Pionerånden lever

Pionererne

Longines er ikke ubekendt med de nordiske breddegrader. I 1936 brugte Paul-Emile Victor 7 uger på at krydse den grønlandske indlandsis. Victor dedikerede sit lange liv til polarekspeditioner. 

Paul-Emile Victor, opdagelsesrejsende - Longines Spirit Collection Paul-Emile Victor, opdagelsesrejsende

På turen over indlandsisen i 49 dage med temperaturer ned til -40 grader satte han sin lid til præcisionsmekanikken i sine Longines chronometre for at udregne de rette koordinater på færden. 

Mange år senere skrev Paul-Emile i et brev til Longines; "Disse ure udgjorde forskellen mellem fejl og succes".

ANNONCE
Elinor Smith, pilot - Longines Spirit Collection Elinor Smith, pilot

I 30.000 fods højde fik piloten Elinor Smith et blackout. Det var i 1931, og hun forsøgte at slå rekorden for flyvning i højeste luftlag, da flyet begyndte at styrte mod jorden. Hun vågnede i sidste øjeblik, og det lykkedes hende at lande flyet sikkert. 10 dage senere satte hun en rekord ved 32.576 fod takket være et fantastisk gåpåmod og sit Longines-ur ved hånden. 

Elinor Smith var en sand pioner. Først blev hun den yngste pilot med en licens i en alder af blot 16 år, og i løbet af karrieren satte hun flere rekorder i både udholdenhed, hastighed og højdeflyvning. 

ANNONCE
Howard Hughes, pilot og iværksætter - Longines Spirit Collection Howard Hughes, pilot og iværksætter

Howard Hughes var lidt af en excentriker. Vidt berømt for sine passioner for både luftfart og filmens verden. En flair for det teatralske. 

I 1938 satte han en rekordtid på en rundflyvning af jorden. 3 dage, 19 timer og 14 minutter - det var den officielle rekord - med Longines som officiel tidstager og en flyvemaskine, der satte sin lid til Longines Sidérograph. 

Hughes var en drømmer, der eksekverede: "Do the impossible, because almost everyone has told me my ideas are merely fantasies."

ANNONCE
Longines Spirit Three Hand/Calendar 40mm - L3.810.4.53.0 - Longines Spirit Collection Longines Spirit Three Hand/Calendar 40mm - L3.810.4.53.0

Longines Spirit Collection

Mange legendariske individer har gennem tiden sat deres lid til Longines bevingede timeglas. Longines Spirit er et nyt ur, der hædrer deres bedrifter, deres gåpåmod - deres spirit.

Longines Spirit Collection er tidsmaskinen, der tager de bedste funktioner fra præcisionsværktøjet, som mærket var for de tidlige opdagelsesrejsende og bringer historien frem til den næste generation. 

De traditionelle features fra piloturet komplimenteres af tidssvarende linjer. Kronen i overstørrelse er et særligt visuelt indtryk, der kaster sig op mod den praktiske ånd og de lumen-beklædte visere og præcisonsværktøjer passer perfekt med det harmoniske og tidssvarende design. 

Urskiven i Longines Spirit beskyttes af et let kuplet safirglas, der er belagt med multilags anti-reflektivt materiale på begge sider. 

Longines har udstyret urene med eksklusive automatik-urværk, (L888.4 og L688.4), og de mekaniske hjerter i urene er specialfremstillet Longines. 

Begge urværk i Spirit kollektionen gør brug af en silicium spiral/hairspring, der er garanti for ekstrem nøjagtighed og forlænget levetid.

De mekaniske urværk har en energireserve på henholdsvis 64 og 60 timer, og er chronometer-certificerede af COSC. 

COSC-certificerede?

COSC-certificeringen, som alle urene også er udstyret med, er værd at være opmærksom på - helt generelt. COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) er navnet på det officielle schweiziske Chronometer testinstitut. Certificeringen er garanti for urenes præcision.

Det er kun 3% af de schweiziske ure, der får dette certifikat. For at blive certificeret skal urene ikke blot laves af komponenter i højeste kvalitet - urene skal også gennemgå helt specifikke procedurer under samlingen. 

ANNONCE
De fem Longines stjerner er til stede på alle de COSC-certificerede ure i Spirit Collection - Longines Spirit Collection De fem Longines stjerner er til stede på alle de COSC-certificerede ure i Spirit Collection

Longines Spirit kommer i tre modeller med kalender-funktion i både 40, 42mm og en kronograf i 42 mm. 

Farverne på urskiven kommer i matsort, grained silver og sunray blue. 

Alle urene er stemplet med Longines fem stjerner - et udtryk for den højeste kvalitet og troværdighed indenfor Longines' univers. 

Longines Spirit er en tidsmaskine. I bogstaveligste forstand. 

ANNONCE
Longines Spirit Chronograph 42mm - L3.820.4.94.0 - Longines Spirit Collection Longines Spirit Chronograph 42mm - L3.820.4.94.0

Pris og tilgængelighed

Longines Spirit Collection er tilgængelig hos udvalgte forhandlere.

Priserne starter i 14.600 kroner, mens kronografen (L3.820.4.94.0) starter i 21.200 kroner

Del

Seneste nyt