Connery

Longines Legend Diver får havblåt finish

Urmærket trækker lækre retrovibes fra bagkataloget

Longines har igen været ved at trække på tråde fra deres arkiver, og en nyt sportsligt dykkerur med en elegant blå farve ser dagens lys i Heritage-lineuppet. 

Historien betyder alverden i urets verden, det er en af de primære faktorer, der har gjort uret til det status-symbol, det i dag fungerer som - og schweiziske Longines har historier der går helt tilbage til 1832, men netop denne historie går ikke helt så langt tilbage.

I stedet tager det nye Longines Legend Diver tilbage til 1937, hvor man oplevede at vandtæthed begyndte at veje ind som en kvalitetsfaktor i armbåndsure, det resulterede i en rejse, hvor Longines i 1958 kunne lancere deres første dykkerur; Nautilus Skin Diver - og det er noget der bliver refereret til i stor grad, på Longines Legend Diver. 

ANNONCE
tv Longines Legend Diver - th Longines Nautilus Skin Diver fra 1958 - Longines Legend Diver får havblåt finish tv Longines Legend Diver - th Longines Nautilus Skin Diver fra 1958

Longines Legend Diver dykkeruret blev først lanceret i 2007, men nu er det ude i to nye farvevarianter en blå version og en brun version, begge i 42mm. 

Urene har et praktisk udtryk, der trækker på formgivningen fra 1960'erne, mens teknologien er en tand mere moderne: Her pakker man urværket ind i safirglas og en nedskruet caseback (med en flot indgravering) i et ur der er vandtæt ned til 300 meter. 

Urrene er udstyret som klassiske dykkerure, med sekundviser og numeriske tal på urskiven, som er belagt med selvlysende Super-LumiNova. 

Selvom der er tale om en arv fra et dykkerur, er det nok nærmere et ur, som ville gøre sig godt i en casual hverdagsgarderobe - hvor en smule konservativ farve, som regel giver lidt ekstra til looket. 

Longines Legend Diver er allerede nu tilgængelig i de nye farver, hos autoriserede Longines-forhandlere - Den vejledende salgspris er 17.500 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt