Connery

Long Shot (Anmeldelse)

Long Shot er ren nostalgi og popkultur-referencer.

2 ud af 6 stjerner
Long Shot - Trailer
Summit Entertainment - Long Shot (Anmeldelse) Summit Entertainment

The Babysitter

Da Fred Flarsky (Seth Rogen) var 13 år, fik han sit første kys af sin 16-årige, politiske aktive babysitter Charlotte Field (Charlize Theron), og siden da har han drømt om det magiske øjeblik. 20 år senere mødes de til en fancy cocktail-party. Charlottes karriere er skudt i vejret, og hun er nu USA’s udenrigsminister, mens Fred er skribent og et fuldvoksent man-child, der tager lidt for mange stoffer og stadig går klædt som en teenager. Da USA’s grødhoved af en præsident ønsker at trække sig som Potus, ser Charlotte sit snit til at blive USA’s første kvindelige præsident.

ANNONCE
Summit Entertainment - Long Shot (Anmeldelse) Summit Entertainment

On the Road Again

Charlotte ser potentiale i Freds stærke holdninger og komiske tekster og hyrer ham til at peppe sine taler op på hendes kommende topmøder rundt i verden. Undervejs på turen kommer Charlotte og Fred tæt på hinanden og trods deres store forskelle finder det umage par, at de har mere tilfælles, end de selv tror.

ANNONCE
Summit Entertainment - Long Shot (Anmeldelse) Summit Entertainment

Kissing a Fool

I USA er anmelderne nærmest faldet i svime over Long Shot. Om det skyldes den nyfeministiske bølge og kravene om ligestilling, som filmen berører, ved jeg ikke, men som romantisk komedie fungerer den overhovedet ikke. Theron og Rogen har nemlig ingen kemi whatsoever, og hver gang de kysser, væmmes jeg og tror ikke ét sekund på at de to er forelskede i hinanden.

ANNONCE
Summit Entertainment - Long Shot (Anmeldelse) Summit Entertainment

Pretty WoMan

Filmen virker mest af alt som en computerkalkuleret komedie, hvor algoritmen har vist, at buzzwords såsom nostalgi, 90’erne, popkulturelle referencer, feminisme og Trump hitter blandt de unge, så Dan Sterling og Liz Hannah har forfattet et manuskript ud fra dette og løst kopieret Pretty Woman's opskrift om det umage par, blot med omvendte fortegn. Det virker både uopfindsomt og ucharmerende. Kort sagt: Long Shot er alt, hvad der er galt med Hollywood for tiden.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 15%

Teknisk information:

Original titel: Long Shot

Land: USA, 2019

Instruktør: Jonathan Levine

Medv.: Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, Ravi Patel, Andy Serkis, Bob Odenkirk, Alexander Skarsgård og O'Shea Jackson Jr.

Genre: Romantisk komedie

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 125 min

Dansk bio premiere: 2. maj 2019

Distributør: Nordisk Film

ANNONCE
Del

Seneste nyt