Connery

Loki-serien er nu halvvejs, lad op til de sidste tre afsnit med den nye mid-season trailer

3 afsnit overstået - 3 to go

Marvel Studios benytter deres nye live-actionserier på streamingtjenesten Disney+ til at fortælle nye historier - men også til at uddanne seerne i forklaringer, der kan hjælpe på forståelsen af kommende film i det milliard-tunge filmunivers. WandaVision var med til at uddybe magiens rolle i Marvel-universet, The Falcon and the Winter Soldier dykkede ned i forklaringer om supermennesker og mutanter - og Loki har gang i at udrede de ultraforvirrende tråde, der omhandler tidsrejser... 

Alt imens dette sker, får vi også fremstillet de kommende heavy-hitters i universet: Wanda er nu The Scarlet With og pokkers magtfuld, Sam Wilson er fremtiden Captain America - en karakter der samler det meste af verdens befolkning i taknemmelighed og respekt - og Loki? Hvor ender han i dette store puslespil?

Loki-serien byder på blot seks afsnit, men de afsnit er pokkers gennemførte og byder på de mest imponerende set-pieces og animation, vi hidtil har set i en af Marvels serier. Seriens fjerde afsnit har premiere i 30. juni, og forud for afsnittet, har Marvel udgivet en trailer, der samler op på de foregående tre afsnit - og som måske giver et lille glimt af, hvilken retning serien går i. 

Kan Loki undslippe sit tidsloop og sin forudbestemte skæbne? Mon ikke det er muligt. 

ANNONCE
Mid-Season Sneak Peek
Del

Seneste nyt