Connery

Logitechs håndholdte cloud-konsol er klar til Danmark

Her er den håndholdte Logitech G Cloud

Der bliver flere og flere muligheder, for at game krævende spil, uden at have vild og krævende hardware - cloud-gaming var lidt en joke for et par år siden, men nu tromler teknologien ind over gaming-sfæren med lanceringer i et væk. 

Et af de oplagte produkter, til at tage PC og Xbox-gamingen til det håndholdte plan, er Logitech G Cloud konsollen, der endelig er blevet lanceret i Europa. 

Den håndholdte spillemaskine er udstyret med en 7" full-HD skærm, med en opdateringshastighed på 60Hz. Hardwaren er ikke det primære parameter på denne gadget, der har brug for en god wifi-forbindelse, for at kunne streame spil i realtid fra tjenester som Xbox Cloud Gaming, Geforce Now og Steam Link.

ANNONCE
Logitech G Cloud Gaming Handheld - Logitechs håndholdte cloud-konsol er klar til Danmark Logitech G Cloud Gaming Handheld

Logitech G Cloud har nogenlunde knaplayout som andre håndholdte controllere, og hvis du mangler ekstra knapper, er det muligt at tildele virtuelle knapper på touchskærmen. 

Cloud-maskinen holder ifølge Logitech en batteritid på mere end 12 timer, og så understøtter den også Android spil via Google Play. 

Pris og tilgængelighed
Logitech G Cloud Gaming Handheld har en vejledende salgspris på 2.699 kroner hos Logitech

ANNONCE
Logitech G Cloud Gaming Handheld
Del

Seneste nyt

Annonce