Connery

Løveriddernes Borg og Galaxy Explorer: LEGO genfortolker to af deres mest ikoniske sæt gennem tiden

Riddertema og rumtema fra 1980'erne er klar til en ny generation

LEGO kan i år ferje 90-års jubilæum, og det var et strot fokus på årets LEGOCON-fremvisning, hvor særligt to annonceringer løb med opmærksomheden. 

Det er nemlig ikke så lidt nostalgi der omgærder både LEGOS ridderborge og rumfærger, der begge blev blev fremvist i komplet nye modeller, der nu fremstår som helt nye sæt med mange flere klodser, men med den originale stemning. 

ANNONCE
Løveriddernes Slot - LEGO - Løveriddernes Borg og Galaxy Explorer: LEGO genfortolker to af deres mest ikoniske sæt gennem tiden Løveriddernes Slot - LEGO

Den absolut største nyhed er en ny version af Løveriddernes Slot, der både har hemmelige indgange, vindebro, voldgrav og en vandmøller, i den største LEGO ridderborg til dato, med intet mindre end 4514 dele. 

Løveriddernes Borg #10305 sælges på LEGO.com fra 8. august 2022 til en vejledende salgspris på 3099,- kroner. 

ANNONCE
LEGO Galaxy Explorer - Løveriddernes Borg og Galaxy Explorer: LEGO genfortolker to af deres mest ikoniske sæt gennem tiden LEGO Galaxy Explorer

Den anden store nyhed er en nyfortolkning af det populære rumtema fra 1979. Rumtemaet har en særlig plads i LEGO's historie, og i de senere år er de klassiske byggesæt blevet meget populære - ikke mindst på grund af The Lego Movie's brug af retro-astronauten Benny. 

Den nye LEGO Galaxy Explorer er 52 centimeter lang og består af 899 dele. 

LEGO Galaxy Explorer går til salg 1. august 2022 til en vejledende salgspris på 899,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce