Connery

Løbeprogram for begyndere

Løbeprogram for nybegyndere... De ord skal være starten på mit nye og sunde liv. Du finder Connery.dks løbeprogram for begyndere i bunden af denne artikel.

Løbeprogram for begyndere

Redaktionen har nu i flere måneder mobbet mig med, at jeg har taget lidt på i vægt. Jeg er begyndt at nærme mig de 100 kg. Med en idealvægt på ca. 87 - 90 kg. Kan enhver nok se, at der bør ske noget.

I mine teenageår svømmede jeg, spillede volleyball, fodbold, dansede fuld rundt på diskoteker og løb efter bussen hver morgen. I dag sidder jeg ned, kører i bil og sover. Men hvordan fanden griber man sådan noget motion an? Vi har jo alle hørt om skader, overbelastning og ødelagte knæ – og det vil jeg for alt i verden undgå.

Løb – det er sundt

Jeg har besluttet mig for at begynde at løbetræne. Ikke en maraton eller andre løb, men for motionens skyld - og for at få rørt musklerne. For at komme i gang kræver det ordentligt gear og det rigtige tøj – ellers kommer jeg aldrig af sted.

ANNONCE
Der er penge at spare online... - Løbeprogram for begyndere Der er penge at spare online...

Investering i løbeudstyrJeg har købt mit udstyr i Fields hos Sportsmaster.

I bagklogskabens lys skulle jeg have købt det hele online hos loebeshop.dk, hvor jeg kunne have sparet mange penge. Jeg fik nemlig ikke markant bedre vejledning eller service hos Sportsmaster, og hvis jeg skal købe noget igen, bliver det 100% på nettet.

ANNONCE
Kvitteringen fra Sportsmaster i Fields Kbh. - Løbeprogram for begyndere Kvitteringen fra Sportsmaster i Fields Kbh.

Det fandt jeg desværre først ud af, da jeg havde købt udstyret, og jeg har derfor tilbudt loebeshop.dk at blive en del af min løbeserie, så I andre ikke laver samme fejl.

Jeg har købt følgende udstyr:

- Polar RS300X G1 til 1.700 kr.

- Newbalance 769 sko 699 kr.

- Microfibre tøj jakke+ buks 499 kr.

I alt 2.898 kr.

Jeg gik bevidst efter udstyr på tilbud, men hvis jeg havde købt løbeudstyret online, havde jeg alligevel sparet 301 kr. – Havde det ikke været tilbudsvarer, havde jeg helt sikkert sparet endnu mere!

Løbeprogram for begyndere

Jeg gik egentlig ikke rundt, og troede at løb var en videnskab. Hvis man ikke passer på, kan det få fatale konsekvenser for dine ben og resten af kroppen.

Jeg tog som nævnt tidligere fat i redaktionens egen sundhedsekspert. Han har hjulpet mig med at sammensætte et program, som de fleste burde kunne følge, og med det program går startskuddet til motionsløb her på Connery.dk.

Jeg vil løbende med videoklip og tekst opdatere min status. Både med hensyn til vægt, tid og ikke mindst humøret – eftersigende skulle man nemlig blive et gladere menneske, når man får noget motion.

Det store spørgsmål er nu:Vil du også i gang med at løbe, og står der allerede løbeudstyr på din ønskeseddel til jul? Eller er du måske allerede er i gang?"

ANNONCE
Løbeprogram for begyndere

Download Connery.dk's løbeprogram for begyndere

(Virker filen ikke skal du hente den seneste Adobe Reader gratis her)

Løbeudstyr online kan du finde hos: Loebeshop.dk



Planlæg din løberute på: Loeberute.dk

Del

Seneste nyt

Annonce