Connery

Løb igennem - for brysternes skyld

Støt Brysterne inviterer til virtuelt støtteløb: Alle kan være med fra hvorsomhelst

Støt Brysterne gentager deres virtuelle Støt Brysterne-løb for andet år i træk: Det smarte her er, at alle kan være med - og starte løberuten fra hjemmeadressen!

Hvert år rammes knap 5000 kvinder i Danmark af brystkræft, mens over 60.000 i dag lever med sygdommen. Det gør rigtig mange til patienter og pårørende. Under budskabet ’Når vi står sammen, kan det mærkes’ gik og løb over 4600 danskere derfor sammen hver for sig sidste år.

Den store opbakning sidste år, resulterede i hele 1,2 mio. kroner til brystkræftsagen. Det er penge, som er gået til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og deres pårørende. 

For 2021-versionen håber man, at endnu flere vil løbe med - og ærligt: Hvem vil ikke gerne støtte brysterne?

Sisan Bové er kampagneleder for St't Brysterne: " Når vi går og løber sammen, kan det mærkes. Hver tilmelding gør en stor forskel: Dét skaber håb for de mange tusinde mennesker, der er berørt af brystkræft. Frem mod 2029 forventes antallet af brystkræfttilfælde at stige med hele 9 pct. Selvom der er sket store fremskridt inden for brystkræft, stiller den forventede stigning stadig krav om udvikling af mere effektive diagnosemetoder samt skånsomme og præcise behandlinger. Derfor er det selvfølgelig vores mål at endnu flere danskere skal med ud at bevæge sig i den gode sags tjeneste".

ANNONCE
Brysternes Motionsdag:

Tid: 22. august 2021

Tilmelding: Fra 1. juni via: https://www.sportstiming.dk/event/8660

Distance: 5 eller 10 km løb eller gang

Rute: Fastlægges af deltagerne selv

Pris: 160 kr. for Støt Brysterne sløjfe og digitalt diplom, 295 kr. for løbetrøje (lyserød eller sort), goodiebag, Støt Brysterne sløjfe og digitalt diplom. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt