Connery

Locksley - Fortidens fremtid

"Vi bliver nogle gange kaldt for ”et retro band”, eller beskyldt for at lave musik, som allerede er blevet lavet." - Locksley, et lovende band som Danmark snart vil møde.

Locksley - Fortidens fremtid
Locksley

Er du til de gode gamle Beatles, lækkert garage musik? Så vi du med garanti elske Locksley.
Det amerikanske 4-mands band fra Wisconsin udgav deres debut-album "Safely in the City" i 2004. Det er et lækkert album, som er præget af appetitvækkende og energiske sange som " You were right about the high" og "Only a girl".
Det er tydeligt at bandet har fundet deres største inspiration hos Beatles, men som forsangeren Jesse Laz-Hirsch siger:

"Vi bliver nogle gange kaldt for "et retro band", eller beskyldt for at lave musik, som allerede er blevet lavet. Vi er blevet påvirket af 60'ernes musik, men vi tror virkelig på at vi laver noget originalt og det er vores egen lyd"

Drengene var så venlige, at lade mig give dem et mindre interview. De fortalte lidt om vores generation af musik, og da jeg spurgte dem, om de havde i sinde at prøve på at ændre vor dags musik, især den del af musikken, der er præget af udseende, var forsangeren igen på banen:

"Jeg tror, vi er dybt bevidste om, hvor vigtig image er. Jeg tror, at nøglen er at have et image, som folk kan knytte sig til, og stadig lave et godt musikalsk produkt. Musikken er, hvad der forbliver hos folk Derimod er et band kun en visuel oplevelse. Beatles ville ikke have været så store, hvis det ikke have været for deres image, og The Rolling Stones bliver forbundet med deres udseende, helt ned til Mick Jaggers læber. I sidste ende, hvis dit musik ikke holder fast, gør bandet heller ikke. Det er grunden til at boy bands kun holder så længe, før deres mangel af musikalsk dybde overhaler dem."

Locksley er lige blevet færdig med at indspille deres nyeste album, og er i gang med at mixe det. Vi kan forvente endnu et spændingsfyldt og energisk album fra de fire drenge, engang i slutningen af februar.
De har planer, om at lave en tourné i Europa engang i sommer, hvor Danmark er stærkt prioriteret.
ANNONCE
Locksley - Fortidens fremtid
"Vi mødte det danske band The Blue Van i New York, hvor vi indspiller og bor. De er et fantastisk band, og de vil have at vi kommer til Danmark og spiller nogle shows med dem."

Så kære musik elskere, glæd jer til sommeren. Hvor der bliver spillet god rock, i ægte 60'er manerer.

- Alek
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce