Connery

Livvagterne på DR

Den nye serie på DR1 fangede mig med det samme…

Grundlæggende er jeg ikke et seriemenneske. Jeg ser oftest tv ret sporadisk. Sådan lidt, hov jeg tændte og der var Simpsons eller den velkendte serie Nyhederne! Livvagterne fangede dog noget i mig, som fik mig til at se det hele.
Livvagterne på DR
Klokken er 22.30. Jeg er krøbet ned under dynen med min bærbare computer. Ved siden af mig ligger hende den lyshårede. Jeg surfer lidt rundt, for at læse nyheder. Hvad der er sket nytårsaften? Dr.dk - se livvagterne her. Spændende virker det, og jeg klikker mig ind. I løbet af kort tid, er jeg fanget i seriens spind.

Livvagterne er godt tænkt. I en tid, hvor Muhammedtegninger, terror og danske soldater i krig raser - ja så er der vel med det samme grobund for, at vi gerne vil få et lille indblik i hvordan PET arbejder.

Skuespillermæssigt er vi inde i de gamle riller. Det er de samme folk, som vi ser alle andre steder. Det forbavsede mig dog, at det virkede troværdigt alligevel.

Om der bliver skruet lidt ekstra på konspirationsteorierne, om manuskriptforfatterne har researchet nok til at give et troværdigt billede af virkeligheden - det ved jeg ikke. For mig virkede skidtet!

Et dødsfald i første afsnit, en forholdsvis lækker livvagtaspirant kombineret med en god cliffhanger, så er der lagt op til, at jeg bliver hængende og overvåger de næste 20 afsnit.

Fik du ikke set første afsnit, så kan du tjekke det ud her

I fremtiden sendes serien søndag aften klokken 20.00 på DR 1.
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Jakob Neua Jakob Neua

Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt