Connery

Live-action trailer: Halo Infinite

Storladen live-action sætter sci-fi shooteren i forbindelse med fortiden

Xbox har måske nok haft sine udfordringer med deres store hovedfranchise Halo, men det ser ud til, at spillet endelig er på rette kurs. 

Halo Infinite skulle egentlig være udkommet på samme tid som den storstilede lancering af Xbox' nye konsolgeneration Xbox Series X|S, men blev i efteråret 2020 udskudt, på grund af negativ fan feedback, i forbindelse med tidlige gameplay-tests. 

Derfor blev Halo udskudt til 2021, og den reelle udgivelsesdato for spillet: 8. december 2021. Inden da, lavede Microsoft dog en lille overraskelse, i og med Halo Infinite-multiplayerdelen blev lanceret som free-to-play den 15. november 2021. Datoen for fejringen af Xbox' 20-års jubilæum. 

Halo Infinite Multiplayer er allerede enormt populær, og inden længe lanceres det fulde spil, som altså også tager hul på næste kapitel af fortællingen om Master Chief. 

Forud for den lancering, har Xbox netop udgivet en ret vild live-action trailer. Eller kortfilm, om man vil. 

Forever We Fight udforsker gennem forskellige tidshop, hvordan menneskeheden har bekriget hinanden gennem hele sæsonen - det illustreres gennem scener fra oldtiden, de første verdenskrige, moderne tider og altså i den fiktive Halo-fremtid. Tjek den ud her: 

ANNONCE
Forever We Fight - Halo Infinite
Del

Seneste nyt