Connery

Lir til drengerøven

Connery kigger på lidt lir til drengerøven

Du kender det nok... Du har set den der dims, som du bare må eje for hver en pris. Er den anvendelig? Næppe! Men den kommer til at give max respekt til den næste drukfest. Her er Connery.dks bud på ting der kan give dig respekt, ene og alene af den grund, at du har dem.
Lir til drengerøven
5. Sony DSC M2 (farven ikke et must):
Et kamera med blærerøv skrevet med store bogstaver. Stil og gode billeder kombineret i èt. Lille bonusinfo: Der er ikke solgt mange af M2'eren i DK!

5.1 effektive megapixel og mulighed for at optage film i høj kvalitet (MPEG-4-optagelse) i et ergonomisk designet kamera. Et objektiv med 3x optisk zoom fra ZEISS sikrer knivskarpe billeder. Lommealbum og diasshow plus filmfunktioner giver dig nem og sjov afspilning på den store 2,5" LCD-skærm.

Se mere her.
ANNONCE
Lir til drengerøven
4. Kustom Kruiser - Fifty Three:
En cykel er ikke bare en cykel. Der er gamle havelåger, smart mountainbikes der jo er yderst effektive i flade Danmark og der er racercykler. Men der er jo også "Fifty Three" i farven Gloss Black! "Fifty Three" har Nirve Galaxie stel med ståfod og dobbelt forkromet, affjedret forgaffel. Blanke alufælge med hvide dæksider. Tre gear med fodbremse. 

Med andre ord har "Fifty Three" alt det du skal bruge i en cykel og meget mere. EN cykel af denne kaliber får dig måske ikke først op på Alpe D'huez uden overdreven brug af EPO, men mon ikke de andre drenge i cykelklubben bliver dybt misundelige? Jamie Foxx har èn. Jokeren har èn. Har du?

Se mere her.
ANNONCE
Lir til drengerøven
3. QUEST Motion Simulator:
Hvis du har set "Venner", så har du også bidt mærke i den flyder af en lænestol, som Joey har. Denne variation af en lænestol findes også i en luksusmodel, der via en box med en hulens masse teknik kan kobles til dit anlæg og give dig rystende oplevelser i din hjemmebiograf.

Stolen leveres i læder til de rigtige kendere eller microfiber for dem der ønsker det. Læderudgaven forefindes i 10 forskellige farver, mens microfiberversionen "kun" forefindes i syv forskellige farver.

Se mere her.
ANNONCE
Lir til drengerøven
2. MegaPod
Du køber en MiniPod og et MegaPod kit sæt og så har du en gulvhøjttaler af rang. Ikke alene er der tale om en designmæssig finurlighed, der er også tale om sublim lyd! Højttalerne har vundet flere internationale priser.

Af tekniske specs kan nævnes:

- Passiv subwoofer

- 10" basenhed
- Vægt: 15 kg
- Frekvensområde - 6dB: 55-25.000 Hz / 30-95Hz
- Anbefalt belastning: 10-100 watt

Se mere her.
ANNONCE
Lir til drengerøven
1. Numark X2:
En pladespiller med indbygget cd-afspiller. Hvor lirret er det ikke lige? Med dette vidunder kan du endda regulere hastigheden på dine cd'er op til 100%. Du har ikke en skid brug for det med mindre du er en yderst enthusiastisk DJ, men blæret er vidunderet i hvert fald.

Af tekniske specs kan nævnes:

- Seamless looping

- Built-in Beatkeeper™ automatic beat calculation

- 2 hot stutter starts

- 3.000 cue point memory

- Anti-Shock™ buffer technology



Har du selv noget du mener er max blær, så tøv ikke med at dele det med os andre! Husk billede og lav evt. et link, så dem der har lyst, kan fordybe sig i de tekniske specs.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce