Connery

Lips & Scene it? (Xbox 360)

2 spil med kanon social underholdnings værdi. De to spil minder meget om Playstation’s Singstar og Buzz, men udviklerne af både lips og scene it? har været virkeligt fremme i skoene, og giver konkurrenterne kamp til stregen.

I en af de seneste presse meddelelser fra Microsoft, hævdede firmaet, at Xbox 360 ville være den spil konsol med det største spiludvalg inden for alle genrer. Et skridt i den retning, er nu taget ved at sende to fest spil på gaden. De to spil, der her er tale om; er sang spillet Lips, og Quiz spillet Scene it?

Lips:
ANNONCE
Lips & Scene it? (Xbox 360)
Til lips spillet medfølger 2 trådløse mikrofoner. Kigger man nærmere på dem finder man hurtigt ud af, at de ikke kun kan bruges til at skråle ned i. Mikrofonerne er udført i et rigtig fedt design, med lysdioder på skaftet, der blinker i takt til musikken i mange forskellige farver. Der ud over sidder der en bevægelsessensor indbygget i dem, så når der ikke er noget tekst at synge til, kan du ryste mikrofonen, og derved får du point for at klappe i takt, eller spille på forskellige instrumenter i takt til musikken. Det trådløse design gør det nemt at sende mikrofonen videre til sine venner når festen er på sit højeste, og mikrofonen kan række op til 10 meter, så du har masser af plads til at springe rundt på.

Spillet indeholder 40 hit sange i mange forskellige genrer, og hvis ikke du synes det er nok, har du mulighed for at købe nye sange gennem Xbox Live. Du kan også importere sange fra din MP3 afspiller, eller fra din computer. Desværre får du ikke teksten frem på skærmen når du vil synge de sange du har importeret, og point systemet til disse sange virker tvivlsomt. Men til gengæld kan du vælge at sende information om de sange du har importeret til Microsoft, på den måde vil de mest importerede sange kunne købes fra Xbox Live, som løbende vil blive opdateret med nye sange.
ANNONCE
Lips & Scene it? (Xbox 360)
En rigtig fed feature som Lips indeholder, hedder Jukebox. Her kan du lave en liste med alle dine favorit sange, som vil blive spillet i en tilfældig rækkefølge. Når der så kommer en sang du kunne tænke dig at synge med på, griber du bare mikrofonen og ryster den, hvorefter der vil der komme tekst frem på skærmen, og din point score vil begynde at tælle.

Lips er et rigtig sjovt spil, som kan give enhver fest en god stemning, og alle kan være med. Man behøver bestemt ikke at have en fantastisk sangstemme, for at være med. Lyder det helt forfærdeligt giver du jo bare publikum et godt grin, og her taler jeg af erfaring ;) 

Scene it? - Box Office Smash!
ANNONCE
Lips & Scene it? (Xbox 360)
Box Office Smash er det andet spil i rækken af quiz spil, omhandlende film spørgsmål. Spillet er blevet forbedret på en hel del områder. Noget af det første man bed mærke i, i det første spil, var den enormt irriterende kommentator som hele tiden kom med kiksede kommentarer til spilleren efter hver runde var færdig, denne person er formentlig blevet fyret. I hvert fald er stemmen blevet erstattet af nogen noget mere behagelige kommentarer. Grafikken og de små animationer i spillet har også fået et kæmpe spark i den rigtige retning. Til gengæld kan det være svært at læse teksten på spørgsmålene, hvis man har et gammelt billedrørs fjernsyn. Så med så meget andet, får man det bedste resultat på et LCD TV. Det første spil havde tendens til at have en meget høj sværhedsgrad, hvilket der også er blevet arbejdet på. I Scene it? - Box Office Smash, som titlen også hentyder til, bliver der stillet spørgsmål til store kendte film. Det gør at man har noget bedre mulighed for at kunne svare på spørgsmålene.

Spillet er som sagt et quiz spil, hvor man i forskellige discipliner skal svare rigtigt på nogle spørgsmål, omhandlende store film gennem tiden. I en af disciplinerne skal du f.eks. se et filmklip, og du skal derefter svare på spørgsmål omkring den film.
ANNONCE
Lips & Scene it? (Xbox 360)
Med til spillet følger 4 trådløse controllere, så man kan spille op til 4 spillere mod hinanden. Man konkurrerer om viden inden for over 250 forskellige film, fra gammel tid og helt frem til 2008. Hvis ikke man er så mange deltagere hjemme i stuerne, har man nu fået mulighed for at gå på Xbox live, og spille mod spillere fra hele verden. Desværre står alle spørgsmålene på engelsk hvilket udelukker de yngste i at kunne være med. Men til det ældre publikum er der masser af sjov, hygge og underholdning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce