Connery

Light No Fire er næste spil fra folkene bag No Man's Sky.

Ambitionen: At skabe verdens største 'ægte open world'-spil

Det er nu syv år siden, at indie-udviklerne Hello Games officielt lancerede deres vildt ambitiøse, næsten-tilfældigt-genererede open world spil No Man's Sky. 

No Man's Sky gik fra først at have svært ved at indfri dets løfter (Her er vores anmeldelse af udgivelses-verisonen af spillet), til at være et af de mest populære tilbagevendende spil, med en enorm fanbase og et udviklingsmønster, der gjorde at spillet hele tiden blev bedre og bedre. 

I No Man's Sky kiggede spillere ind i et næsten uendeligt univers med 18 kvintillioner planeter (18.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000) takket være en spilmotor der kunne generere nye planeter og levende væsner i et væk. I dag har spillet en form for story-mode, en velbesøgt multiplayer-funktion og rigtig gode survival-game  funktioner. 

Og mens No Man's Sky og dets sci-fi univers formentlig stadig har et langt liv foran sig, kunne Hello Games under The Game Awards 2023, annoncere deres næste titel. Det fantasy-inspirerede Light No Fire

ANNONCE
Light No Fire - Hello Games - Light No Fire er næste spil fra folkene bag No Man's Sky. Light No Fire - Hello Games

I Light No Fire går spilstudioet væk fra deres uendelige mængde af planeter, for i stedet at fokusere på en gigantisk og ekstremt detaljeret verden, i et spil der beskrives af Hello Games Sean Murray som "det første ægte open world spil". 

Den officielle spilbeskrivelse er simpel og ret lige til: Et spil om eventyr, byggeri, overlevelse og udforskning sammen med andre. Finder sted på en fantasy-planet på størrelse med jorden. 

Altså, spillets verden er i 1:1 samme størrelse som jorden. Det er en massiv spilverden. 

Light No Fire kunne altså tyde på, at være lige så ambitiøst som No Man's Sky - hvis ikke mere. Den første trailer teaser et væld af forskellige geografiske områder og både kendte og ukendte typer af fantasy-væsener, herunder selvfølgelig drager, trolde og.. kaninvæsner?

Hello Games har endnu ikke offentliggjort hverken udgivelsesdato eller systemkrav for det kommende spil, men det har nu fået sin egen landingside på Steam, hvor det højst sandsynligt bliver muligt at deltage i nogle beta-udgivelser, inden den officielle lancering. 

ANNONCE
Light No Fire - Annonceringstrailer
?si=X3oXjUCvcUGgEBBL
Del

Seneste nyt

Annonce