Connery

LG's Wine Cellar luksus-vinkøleskab er top blæret

Hvis du elsker vin så meget, at du har overvejet at grave din egen kælder - men har indset, at det er for besværligt og omsonst, så er du nok alligevel ikke helt skør. Men hvis den slags er drømmen - er der en mere praktisk løsning - et vinkøleskab. Og den nyeste sag fra LG high-end linjen Signature, er virkelig spændende!

LG Signature Wine Cellar hedder det. Yes, de kalder vinkøleskabet for en vinkælder. Det er high praise, med sådan en navngivning - så må det også kunne noget specielt?

Det kan det. 

ANNONCE
LG's Wine Cellar luksus-vinkøleskab er top blæret

LG har kælet for alle detaljerne - lige fra design og konstruktion, og til smarte funktioner.

Derfor har køleskabet selvfølgelig tre forskellige temperaturzoner, så der er dedikeret plads til forskellige vintyper i skabet. 
LG foreslår man reserverer den øverste del til rødvin, som gerne skal opbevares mellem 11 og 18 grader, mens midten af skabet går til hvidvin, lagret i 5-11 grader.

Nederst er der plads til det festlige - boblerne. Champagnen bør opbevares på en tempereatur nede mellem 5 og 8 grader, alt efter type.

ANNONCE
LG's Wine Cellar luksus-vinkøleskab er top blæret

Temperaturzoner har vi set før. Men har du hørt om "Optimal Preservation Technology"? Det havde jeg ikke før nu. 

Wine Cellar køleskabet er designet til at minimere temperaturudsvingninger, mens det også reducerer vibrationer og begrænser mængden af lys der kan gå gennem InstaView-glasset.

Her er glasset på køleskabet i en kategori for sig - det sorte glas giver UV-beskyttelse, men når man banker to gange på glasset, lyses det indvendige op - og giver et godt blik ind til de dyrebare flasker.

Selvfølgelig er skabet også pakket med smart-funktioner - og touchpanel. Det kan kobles op på smarthjemmet via WiFi, har indbygget stemmeassistent og automatisk døråbning. "Halløj LG, åbner du ikke lige døren, så jeg kan smække en flaske på plads"

ANNONCE
LG's Wine Cellar luksus-vinkøleskab er top blæret

En ekstra feature, som ikke ses i alt for mange andre vinkøleskabe, er de to lykkede skuffeelementer, både kan benyttes til køling eller frys. Så hvis du elsker vin og ost, er der lidt plads til komplimenterende snacks og garnish - mens det passende også kunne holde nogle danskvand og lidt frugter. Eller hvad med at udnytte pladsen til at holde sig et frossent lager af gode steaks? Oh yes. 

ANNONCE
LG's Wine Cellar luksus-vinkøleskab er top blæret

Pris og tilgængelighed

LG Signature Wine Cellar køleskabet er toppen af poppen fra LG, men heller ikke et billigt bekendtskab. En investering, ville de rette personer nok påråbe sig. det koster nemlig 59.999 danske kroner - hos Elgiganten, der er den danske forhandler.

ANNONCE
LG Wine Cellar
Del

Seneste nyt

Annonce