Connery

LG TV får indbygget gamestreaming i 2021

Google Stadia og LG indgår partnerskab

Google Stadia har ikke haft den bedste fødsel - langt fra, faktisk. Men Stadia, er gået helt væk fra deres konsol-ambitioner og satser nu primært på Stadia som en webbaseret gaming-streaming tjeneste. Og det fungerer faktisk ganske godt. Nu skal folk bare opdage det - igen. 

Det står LG klar til at give en hjælpende hånd med, her har man nemlig annonceret, at Google Stadia bliver integreret i de nye webOS smart-tv, der rammer markedet i anden halvdel af 2021.

I 2015 blev LG det første selskab, der lancerede HDR-kompatible 4K OLED-tv'er og indhold, der blev vist på LG’s OLED-fjernsyn henholdsvis streamet og eksternt gemt. OLED drager fordel af skærmens hurtige responstid på 1 ms og enestående lav inputlatens uden at miste nogen form for billedkvalitet.

"At yde support til Stadia på LG-TV er vores forpligtelse over for kunderne, da spil er en stadig vigtigere funktion, og som LG TV-ejere forventer," sagde Lee Sang-woo, senior vicepræsident for indholdstjenester hos LG Electronics Home Entertainment Company. "Stadia ændrer den måde, folk får adgang til deres favoritspil på, og ved at levere webOS-kompatibilitet er vi tidligt i kontakt med platformen."

ANNONCE
Del

Seneste nyt