Connery

LG skyder gang i OLED og NanoCell TV med ægte 8K

Ikke al 8K, er 8K - hvis du spørger LG

LG tager forskud på årets store elektronikmesse, IFA Berlin, med annonceringen af nye fladskærme, der praler af at være verdens første OLED-TV med ægte 8K opløsning. 

Men hvad mener de med ægte? 

Ægte 8K

ICDM har defineret Contrast Modulation (CM), som nøjagtigt beskriver, om pixels kan adskilles fra hinanden. For at en tv-skærm kan levere den opløsning, der er angivet med dens pixeltælling, skal dens minimum CM-værdi overstige 25 procent for billeder og 50 procent for tekst. Et 8K-tv med en CM-værdi, der er lavere end disse grænser, leverer ikke ægte 8K-opløsning, selvom det ville have det rigtige antal pixels (7.680 X 4.320 pixels). 

ANNONCE

LG er således først med verdens første OLED 8K TV, der ses i form af LG OLED 88 Z9. 

LG OLED 88Z0 - LG skyder gang i OLED og NanoCell TV med ægte 8K LG OLED 88Z0

Den nye model byder på 8K opskalering og forbedret støjreducering, der giver et nævneværdigt bedre billede af både eksisterende 4K og Full HD-indhold. Det sker takket være den nye Alpha 9 Gen 2 processor fra LG, der benytter deep learning-teknlogi (Afart af kunstig intelligens) - der både forbedrer lyd og billede. Samtidig er skærmen næsten rammeløs, og udstret med et 80 Watt lydsystem. 

ANNONCE
LG 8K NancoCell-tv (Model 75SM99) - LG skyder gang i OLED og NanoCell TV med ægte 8K LG 8K NancoCell-tv (Model 75SM99)

En anden 8K nyhed fra LG, er et 75" bæst, der bygger på NanoCell teknologi. 

Dette tv har forbedret farvegengivelse og "Nano Black"; en teknologi der benytter automatisk lokal dæmpning af baggrundsbelysningen, for at give en endnu dybere sorthed. 

Både OLED og NanoCell-modellerne byder på Cinema HDR, Dolby Vision; herunder Advanced HDR op til 4K og HDR 10 op til 8K. 

Begge modeller er udstyret med 4 HDMI 2.1 input, der giver mulighed for 8K indhold i 60FPS - Pænt lækkert!

For at gøre det endnu mere bekvemmeligt understøtter både 88Z9- og 75SM99-modellerne Apple AirPlay 2 og HomeKit og vil være tilgængelige på over 140 markeder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce