Connery

LG opper gamet med dansk designet 'Signature Collection'

Selv vaskemaskinen virker sexet

LG har formået at slå sig igennem på både overlegen teknologi og lækkert design på deres TV-division, deres sammenrullelige Signature OLED TV er et godt eksempel, men kan man sælge sig på designet i andre produktgrupper?

Det umiddelbare svar er: Selvfølgelig. Men alligevel vægter de fleste danskere funktion langt over design, når det kommer til de mere kedelige kategorier, som hårde hvidevarer. 

Men man behøver ikke nødvendigvis, at gå på kompromis - og det er LG Signature Collection et strålende eksempel på. 

LG har valgt at give deres flotte (og 100.000 kroner dyre) W9 fladskærm selskab af et køleskab og en vaskemaskine. 

Fællesnævneren for de tre produkter, er at der er tale om elektronik med de nyeste funktioner, og et gennemgående designliv.

Bag designet på de eksklusive nye produkter, finder man danskeren, Torsten Valeur:

"Designudvikling handler ikke om at få en åbenbaring, men om at have en reel og relevant vision, der kan køre processen. Jeg tror, at hvert produkt har brug for sin egen eksistens - det skal have et formål eller et problem. Og formålet skal være rigtigt, ikke designet. Når vi begynder at arbejde på et nyt projekt, som LG Signature, er vores fokus at finde essensen af projektet ved at spørge, hvad der giver mening og hvad der skaber værdi for forbrugeren. Processen kræver dybtgående viden om de problemer, vi vil løse, og de
mennesker, vi vil hjælpe. Hvis produktet ikke har nogen grundlæggende brugervenlighed, har du ikke haft succes med designet."

ANNONCE
LG opper gamet med dansk designet 'Signature Collection'

Køleskabet, LG Signature InstaView, der også har det mere kedelige produktnavn LSR100, er noget nær fremtidsdrømmen for køkkenelskeren. 

Køleskabet, der står frem i et design, beklædt med rustfrit stål, er side-by-side køleskab, med køl foroven og fryser forneden. Den gennemsigtige InstaView glasdør er interaktiv, og har et rigtigt fedt party-trick, den kan nemlig skifte mellem gennemsigtig og ugennemsigtig display, ved et bank på døren. Fra dette display kan du også styre temperaturen manuelt. Køleskabet har en indbygget sensor, der åbner køleskabet automatisk, når du stiller dig foran det - og skufferne kører også ud alt efter, hvilken du nærmer dig. 

Der er også blevet plads til wifi-forbindelse og et væld af smartfunktioner. 

ANNONCE
LG opper gamet med dansk designet 'Signature Collection'

LG Signature TwinWash er også lidt af et udstyrsstykke. 

Normalt vil vi betegne en vaskemaskine, som et af de mest usexede stykker elektronik i hjemmet, men denne sag gør livet lettere - og det er ok sexet. 

For det første har den to vaskemaskiner - en lille og en stor, der betyder man kan køre både det kulørte tøj og undertøjet i samme omgang. 

For det andet, har den automatisk doseringssystem. 

For det tredje - og ultrasmart, er det også en tørretumbler, der kan tørre sart tøj ved lave temperaturer. 

 
ANNONCE

Er du solgt? 

Vi er... Men som du måske allerede gættede, da du læste, at disse produkter, er i samme serie som en 100.000 kroners fladskærm, er prisen også i den høje ende, på de to fremtidige stykker hvidevarer. 

InstaView Dør-i-Dør Køleskab: 59.999 kroner
TwinWash kombineret vaskemaskine og tørretumbler: 29.995 kroner

Hvis det ikke er noget der skræmmer dig, så er der godt nyt: Produkterne forhandles i Danmark, og det sker eksklusivt gennem Elgiganten. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce